Murat Nuri Demirbaş istifa etti!

MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş görevinden istifa ettiğini duyurdu. İstifanın ardından Demirbaş'ın yerine kimin geleceği de belli oldu.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2024 09:47
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2024 09:59
Kaynak: Haber Merkezi
Murat Nuri Demirbaş istifa etti!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi geçtiğimiz günlerde ziyaret eden MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, görevinden istifa ettiğini sosyal medya hesabı aracılığıyla duyurdu.

Demirbaş, yaptığı açıklamada, "Kıymetli ülküdaşlarım, değerli hemşehrilerim, yaklaşık 2 yıldır şan ve şerefle yürütmekte olduğum Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanlığı görevini sağlık sebeplerinden dolayı bırakmış bulunuyorum. Bayrağı daha yukarılara taşıyabilmek adına bu kararı hür irademle aldım," ifadelerini kullandı.

MHP KOCAELİ'NİN YENİ İL BAŞKANI BELLİ OLDU

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Semih Yalçın, Murat Nuri Demirbaş'ın Kocaeli İl Başkanlığı görevinden istifasının ardından bir açıklama yaptı. Yalçın, şu ifadeleri kullandı:

"Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı birimimizin yetki ve sorumluluk alanı doğrultusunda, Kocaeli il ve ilçelerinde mahalli yöneticilerimizle ve mensuplarımızla görüşerek incelemelerde bulunacağız. Ayrıca, mevcut il başkanlığı görevine yeni bir yönetim ataması yapılması sürecinde Tuncay Batı görevlendirilmiştir. Batı, il yönetim kurulu atama listesi hazırlayıp birimimize sunacaktır."

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.