AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten Yeniden Refah Partisi'ne tepki

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Yeniden Refah Partisi’nin AK Parti’ye katılan belediye başkanlarını töhmet altında bıraktığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2024 20:33
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2024 20:33
Kaynak: Haber Merkezi
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten Yeniden Refah Partisi'ne tepki

AK Parti Sözcü  Ömer Çelik, yerel seçimlere tek başına giren Yeniden Refah Partisi’nin AK Parti’ye kaybettirip CHP’ye kazandırmak amacıyla hareket ettiğini söyledi.

Sosyal medya hesabı X platformu üzerinden açıklama yapan Çelik, Yeniden Refah Partisi’ni geçmişte AK Parti’de siyaset yapan isimlere teklif götürme yoluna gitmesini siyasi ilkeler açısında yüzleşmesi gereken bir durum olarak niteledi.

Çelik açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Yeniden Refah Partisi hür iradeleriyle AK Parti’nin eser ve hizmet siyasetine katılma iradesini gösteren Belediye Başkanlarını töhmet altına bırakmaya çalışmaktadır.

Yeniden Refah Partisi, yerel seçimlerde birçok yerde müstakil bir siyaset izlememiş, AK Parti’ye kaybettirip CHP’ye kazandırmak amacıyla hareket etmiştir.

Sadece bu amaçla, geçmişte AK Parti’de siyaset yapmış isimlere teklif götürme yoluna gitmesi siyasi ilkeler açısından yüzleşmeleri gereken bir durumdur.

Siyasi ahlak ve şantajdan bahsedenlerin en başta kendilerinin bu kavramları dikkate almaları gerekir.

CHP’ye seçim kazandırmayı siyasi amaç haline getirenlerin bugünkü açıklaması, hür iradesiyle hareket eden belediye başkanları üzerinde köhne bir vesayet kurma çabasıdır.

Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye ve dünya siyasetine damga vurmuş eser siyasetinin adresi olan AK Parti’nin kapısı, bu millete ilkeler temelinde hizmet etmek isteyen tüm belediye başkanlarına açıktır”

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.