MasterChef Türkiye'de kim elendi?

MasterChef Türkiye'nin 8 Eylül 2024 tarihli eleme gecesinde yarışmaya veda eden isim merak edilerek araştırılıyor. Peki, MasterChef Türkiye'de kim elendi?

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2024 08:26
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2024 08:39
Kaynak: Haber Merkezi
MasterChef Türkiye'de kim elendi?

MasterChef Türkiye'nin 8 Eylül 2024 tarihli bölümünde eleme heyecanı doruktaydı. Hafta boyunca potaya giren yarışmacılar, eleme gecesinde kıran kırana bir mücadele verdi. Yarışma, iki etaplı olarak gerçekleştirildi.

İlk etapta yarışmacılardan fındık kullanarak yaratıcı tabaklar çıkarmaları istendi. Bu etapta başarılı olan Alper, Eda ve Nigar, en az bir hafta daha MasterChef'te kalmayı garantiledi. Ancak, tabakları yeterli puanı alamayan Muratcan, Zeynep, Beril ve Akın, ikinci etapta bir kez daha yarışmak zorunda kaldı.

İkinci etapta yarışmacılardan, Somer Şef'in özel tabağı olan "The Alice"i hazırlamaları istendi. Şeflerin değerlendirmesi sonucunda, en başarısız tabak olarak değerlendirilen yarışmacı, MasterChef'e veda etti. Bu etap sonunda, MasterChef Türkiye'ye veda eden isim Zeynep oldu.

lEendiğini öğrendikten sonra gözyaşlarını tutamayan Zeynep, MasterChef'te geçirdiği süre boyunca çok şey öğrendiğini dile getirdi. Zeynep, "Bu yarışma benim için adeta bir okul gibiydi. Çok şey öğrendim ve sizlere minnettarım. Yarışmanın ilk gününden itibaren duygularımı hep yoğun yaşadım ama amacım kimseyi kırmak ya da üzmek değildi," dedi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.