MasterChef 5. ceketi kim kazandı?

MasterChef'in yeni bölümünde kıran kırana süren mücadelede şef önlüğünü kazanan isim merak konusu oldu. Peki, MasterChef 5. ceketi kim kazandı? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 30.12.2023 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2024 13:48
Kaynak: Haber Merkezi
MasterChef 5. ceketi kim kazandı?

TV8 ekranlarında izleyicilerle buluşan MasterChef Türkiye yarışmasının nefes kesen finalinde şampiyon belli oldu. Kıran kırana geçen mücadelede, son önlüğü kazanan yarışmacı Hasan Biltekin oldu.

Son Önlük Hasan'ın:

MasterChef finalinin heyecan dolu anları arasında şampiyonluğa giden yolda son adımı atan yarışmacı, son önlüğü kazanan Hasan Biltekin oldu. Maksut Aşkar'ın konuk şef olarak yer aldığı ikinci turda, yarışmacılar 'Kuzugöbeği Mantısı' tabağı yaparak jüriyi etkilemeye çalıştılar. Bu aşamada Hasan, performansıyla öne çıkarak şef önlüğünü giymeye hak kazandı.

Eren ve Kıvanç'ın Yolculuğu Son Buldu:

Hasan'ın şef önlüğünü almasının ardından Eren ve Kıvanç için final yolculuğu sona erdi. İkinci tur puanlarına göre değerlendirildiğinde, Eren 28 puan alarak 47 puana ulaştı ve yarışmaya veda etti. Kıvanç ise 24 puanla aynı puana ulaştığı için 6. sırayı paylaştı.

MASTERCHEF HASAN KİMDİR?

MasterChef Hasan Biltekin 29 yaşında ve Nevşehirli. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ÜSET Meslek Yüksek Okulu'ndan mezun olan yarışmacı Lise yıllarından bu yana mutfakta olduğunu söylüyor. 

2021 yılında katıldığı ve finalde Eren Kaşıkçı'ya kaybettiği şampiyonluk sonrası ikincilik elde eden yarışmacı memleketi Nevşehir'de "Hasan Şef Burger & Patisserie" ismini verdiği hamburger restoranını açtı. Yarışmacının Instagram'da 918 bin takipçisi bulunuyor. 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.