MasterChef 16.yarışmacı kim oldu?

TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan MasterChef Türkiye'nin son bölümünde ana kadroya dahil olacak 16. yarışmacı belli oldu. Peki, MasterChef 16.yarışmacı kim oldu? MasterChef Beyza kimdir? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2024 07:51
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2024 07:51
Kaynak: Haber Merkezi
MasterChef 16.yarışmacı kim oldu?

MasterChef ana kadrosu, her geçen gün netlik kazanıyor.30 Temmuz Salı akşamı ana kadroya dahil olan 16. yarışmacı belli oldu. Şefler Somer, Danilo ve Mehmet'in değerlendirmeleri sonucunda ana kadro şekilleniyor. MasterChef'te 30 Temmuz Salı akşamı 16. ana kadro yarışmacısı açıklandı. Peki, bu akşam MasterChef'te kim kazandı ve ana kadroya kim girdi?

MasterChef’te toplam dört gruptan oluşan takımlardan her hafta beş kişi ana kadroya girmekte. İlk üç gruptan toplam 15 yarışmacı ana kadrodaki yerini aldı. Son bölümde ise dördüncü grubun yarışmacıları, ana kadroya dahil olabilmek için yoğun bir mücadele verdi.

Her zaman olduğu gibi, ana kadroya girmek için iki etaplı bir yarışma yapıldı. İlk etapta yarışmacılardan Gaziantep'in ünlü lezzetlerinden altı ezmeli kebap yapmaları istendi. Bu yemeği en iyi yapan yarışmacılar, Beyza, Nevzat, Beyza Nur, Sevim, Kaan ve Emre olarak belirlendi ve ilk turu geçtiler. İlk etabı başarıyla tamamlayan yarışmacılar, ikinci etapta tekrar yarışarak ana kadroya giriş mücadelesini sürdürdü.

BEYZA, ANA KADROYA 16. İSİM OLARAK GİRDİ

İkinci etapta, yarışmacılara yaratıcılık tabağı hazırlamaları için çilek verildi. Şeflerin tadım ve değerlendirmeleri sonucunda, en iyi tabağın sahibi belirlendi. Rakiplerini geride bırakarak birinci seçilen tabağın sahibi Beyza oldu. Beyza, son grubun kazananı olarak ana kadroya girme hakkını elde etti ve 16. yarışmacı olarak ana kadroya dahil oldu.

MASTERCHEF ANA KADRO YARIŞMACILARI

1. Zeynep
2. Hakan
3. Onur
4. Ümmühan
5. Deniz
6. Çağlar
7. Serhat
8. Alper
9. Ayşe
10. Beril
11. Semih
12. Eda
13. Muratcan
14. Zeynep

15. Nigar

16.Beyza

MASTERCHEF BEYZA KİMDİR? 

Bu sezon MasterChef Türkiye’de dikkat çeken isimlerden biri olan 23 yaşındaki Beyza Aydın, aslen Konyalıdır ve Fransa’dan gelerek yarışmaya katıldı. Yemek yapma konusundaki yeteneği ve kendine olan güveniyle öne çıkan Beyza, büyük bir motivasyonla yarışmaya adım attı. Beyza, “Sürekli yemek yapan birisiyim ve bugün buraya hayalimi gerçekleştirmeye geldim” diyerek, yemek yapma konusundaki tutkusunu ve hedeflerini ifade etti.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.