Psikiyatrist Doç. Dr. Veysi Çeri'den ebeveynlere uyarı!

Çocuk ve Ergen Psikiyatristi Doç. Dr. Veysi Çeri, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile ebeveynlere önemli uyarılarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2024 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2024 10:57
Kaynak: Haber Merkezi
Psikiyatrist Doç. Dr. Veysi Çeri'den ebeveynlere uyarı!

Çocuk ve Ergen Psikiyatristi Doç. Dr. Veysi Çeri, sosyal medya hesabından çocukların korunmasıyla ilgili önemli bir paylaşımda bulundu. Çeri, çocuklara yönelik korunma stratejilerinin gözden geçirilmesi gerektiğine dikkat çekti. Paylaşımında, çocuklara sadece yabancılardan değil, tanıdık kişilerden de gelebilecek tehlikelere karşı dikkatli olmalarını öğretmenin önemini vurguladı.

Çeri, çocukları yalnızca yabancılara karşı uyarmanın yetersiz olduğunu belirterek, istatistiklerin çocukların genellikle tanıdıkları kişilerden zarar gördüğünü gösterdiğini ifade etti. Bu nedenle, çocuklara sadece yabancılardan değil, tehlikeli ve kötü niyetli tutum, davranış ve durumlara karşı dikkatli olmaları gerektiğinin öğretilmesi gerektiğini söyledi.

 Psikiyatrist Doç. Dr. Veysi Çeri'den ebeveynlere uyarı! Bursa Hayat Gazetesi -2

Çocuk ve Ergen Psikiyatristi Doç. Dr. Veysi Çeri bir diğer paylaşımında ise, "Aile ya da anne babalık kutsal değildir. Kutsal olan şefkat ve adanmışlık ile kendini bir çocuğa siper etmektir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.