Davut Güloğlu'ndan şoke eden tepki: Mikrofon fırlattı!

Düzce'nin seçim atmosferi gerilimli anlara sahne oldu! Yeniden Refah Partisi'nin (YRP) Düzce Belediye başkan adayı olarak gösterilen ünlü sanatçı Davut Güloğlu, seçim çalışmaları sırasında yaşanan bir olayla gündeme oturdu. Çay Mahallesi'nde bir kahvehaneye giden Güloğlu, kendisine yöneltilen bir soruya sert tepki vererek mikrofonu fırlattı ve vatandaşın üzerine yürüdü. Olay, yanındakilerin dahi müdahale edememesiyle büyük şaşkınlık yarattı. Güloğlu'nun sinirlerinin gerilmesindeki sebepler ve olayın detayları merak konusu oldu.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2024 17:46
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2024 17:46
Kaynak: Haber Merkezi
Davut Güloğlu'ndan şoke eden tepki: Mikrofon fırlattı!

Düzce'de seçim heyecanı, Yeniden Refah Partisi'nin (YRP) belediye başkan adayı Davut Güloğlu'nun kahvehanede yaşadığı tartışma ile adeta alevlendi. Güloğlu, Çay Mahallesi'nde gerçekleştirdiği seçim çalışmaları sırasında kendisine yöneltilen sorulara sert tepki vererek mikrofonu fırlattı ve vatandaşın üzerine yürüdü. Olayın arkasındaki gerilimin kökenleri ve yaşananlar, bölgedeki seçim dinamiklerini daha da karmaşık hale getirdi.

Davut Güloğlu'ndan şoke eden tepki: Mikrofon fırlattı! -Bursa Hayat Gazetesi-2

KAHVEHANEDE GERGİN ANLAR

Yeniden Refah Partisi'nin (YRP) Düzce Belediye başkan adayı olarak gösterilen sanatçı Davut Güloğlu, seçim çalışmaları sırasında gittiği bir kahvehanede adeta patladı. Çay Mahallesi'nde vatandaşlara hitap ettiği sırada kontrolünü kaybeden Güloğlu, mikrofonu fırlatarak kendisine soru yönelten bir vatandaşın üzerine yürüdü. Olayın şok etkisi ise yanındakilerin bile sakinleştirememesiyle doruğa çıktı.

Güloğlu'nun sinirlerinin gerilmesinin altında yatan sebepler ise oldukça çarpıcı. Düzce'deki yerel gazeteciler tarafından tehdit edildiğini öne süren Güloğlu, "Siz farkında değilsiniz. Düzce’de büyük baskı var. Evime 20 polis geldi. Yanlış oldu deyip geri gittiler. Emniyet Müdürümüz ile görüştük. Özür dilediler. Resimler asıyoruz, söküyorlar. Gazeteciler bizi tehdit ediyor. 'Para vermezsen seni alaşağı etmezsek görürsün' diyorlar. Her gittiğim yerde söylüyorum. Tümü beni tehdit ediyor" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Bu gerilim dolu anlarda kahvehanede bulunan bir mahalle sakini ise Güloğlu'na "Kim o gazeteciler, açıkla da bilelim" diyerek gerilimi tırmandırdı. Güloğlu'nun verdiği sert yanıt ve ardından mikrofonu fırlatmasıyla olay büyüdü. Ancak kahvehanede bulunanlar araya girerek tarafları sakinleştirdi.

Davut Güloğlu'nun bu patlaması, seçim atmosferindeki gerginliği bir kez daha gözler önüne sererken, olayın yankıları merakla bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.