Hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor?

Banka promosyonları, bankaların emekli maaşını bankaya taşıyan müşterilerine sunduğu teşviklerdir. Promosyon miktarları, bankadan bankaya, müşterinin maaşına ve diğer koşullara göre değişiklik gösterebilir. İşte bazı bankaların genel promosyon uygulamaları.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2024 22:27
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2024 22:27
Kaynak: Haber Merkezi
Hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor?

Emeklilere yönelik banka promosyonları, bankaların sunduğu cazip fırsatlardan biridir ve genellikle emeklilerin maaşlarını taşımaları için teşvik amacıyla verilir. İşte bazı büyük bankaların emeklilere sunduğu promosyon miktarları.

ING Bank: 20.000 TL'ye varan nakit promosyon

Kampanya Koşulları

Gösterilen ürün ve kampanya bilgileri banka tarafından iletilmekte olup kampanya katılım şartlarına ve banka kredi tahsis politikalarına göre değişkenlik gösterebilir.

SGK (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emekli maaşınızı ING’ye taşıyarak maaş tutarınıza göre ek koşulsuz 15.000 TL’ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. 

Otomatik Fatura Talimatı'nıza 3.000 TL’ye varan ve  Turuncu Hesap Kampanyası ile 2.000 TL ek nakit promosyonlardan yararlanarak toplamda 20.000 TL'ye varannakit promosyon kazanabilirsiniz.

Yeni emekliler ve EYT ile emekli olanlar da, emekli maaş promosyonundan yararlanabilirler.

Dijitalden gerçekleştireceğiniz para transferi işlemlerine masraf ödemezsiniz. 

%3,84'ten başlayan faiz oranıyla ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz.

3 ay boyunca Turuncu Ekstra Plus avantajlarından puan toplama koşulu olmadan yararlanabilirsiniz.

İlk defa ING Kredi Kartı başvurusu yaptığınızda, ilk 1 yıl kart ücret ödemezsiniz. 25.000 TL’ye varan faizsiz Taksitli Nakit Avans kullanabilir veya 2.000 TL Bonus fırsatından yararlanabilirsiniz. 

ING’nin kampanya koşullarını değiştirme, sonlandırma ve ürün/hizmet tahsis etmeme hakkı saklıdır.

Başvuru değerlendirmesi yukarıdaki koşullara uygun olarak banka tarafından yapılır ve banka kredi tahsis politikasına göre sonuçlandırılır.

İş Bankası: 12.000 TL’ye varan promosyon 

Kampanya Koşulları

Gösterilen ürün ve kampanya bilgileri banka tarafından iletilmekte olup kampanya katılım şartlarına ve banka kredi tahsis politikalarına göre değişkenlik gösterebilir.  

Emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan SGK emeklilerine, 3 yıl süre ile emekli maaşlarını İş Bankası aracılığıyla almayı taahhüt etmeleri ve promosyona esas emekli maaşının İş Bankası hesabına aktarılmasını takiben promosyon ödemesi yapılacaktır.

Promosyon tutarı, ödemelerine aracılık edilen tüm emekli maaşlarının 1 aya karşılık gelen tutarı (varsa haciz ve nafaka kesintisi düşülerek) üzerinden hesaplanır ve 3 yıllığına peşin olarak tabloda gösterilen oranlarda ödeme yapılır.

Maaş Aralığı -Promosyon Tutarı

10.000'ye (10.000 TL hariç) kadar olanlar 5.000 TL, 10.000 TL - 15.000 TL (15.000 TL hariç) arasında olanlar 8.000 TL, 15.000 TL - 20.000 TL (20.000 TL hariç) arasında olanlar 10.000 TL, 20.000 TL ve daha fazla olanlar 12.000 TL, SGK ile yapılan anlaşma çerçevesinde 28.03.2024 tarihinden itibaren geçerlidir.

Emekli maaşı almakta olan kişilerin promosyon ödemeleri başvurularından itibaren 3 iş günü içerisinde, yeni maaş alacak kişilerin ödemeleri ise promosyona esas emekli maaşının İş Bankası hesabına aktarılmasını takiben 3 işgünü içerisinde gerçekleştirilmektedir.

Taahhüt süresi içinde herhangi bir nedenle SGK tarafından gelir/aylık ödemesinin kesilmesi, gelir/aylığının farklı kuruma taşınması durumunda, İş Bankası'nın yazılı bildirim yapmasına gerek kalmaksızın kalan taahhüt süresi dikkate alınarak kıstelyevm usulü ile ödenen promosyon tutarı iade alınacaktır.

İş Bankası nezdinde açık takip süreci devam edenlerin promosyon başvuruları, söz konusu borçlarının tamamen tahsil edilmesinin ardından ayrıca değerlendirilecektir.

Başvuru değerlendirmesi yukarıdaki koşullara uygun olarak banka tarafından yapılır ve banka kredi tahsis politikasına göre sonuçlandırılır.

Yapı Kredi: 18.000 TL'ye varan promosyon

Kampanya Koşulları

Gösterilen ürün ve kampanya bilgileri banka tarafından iletilmekte olup kampanya katılım şartlarına ve banka kredi tahsis politikalarına göre değişkenlik gösterebilir.

1 Eylül 2024 – 30 Eylül 2024 arasında SGK emekli aylığı üç yıl boyunca Yapı Kredi’den alma taahhüdü veren müşteriler 18.000 TL'ye varan nakit promosyon fırsatından yararlanabileceklerdir.

Promosyon Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan; bir aylık net gelir 9.999 TL'ye kadarsa 6.250 TL; 10.000 TL - 14.999 TL arasındaysa 10.000 TL; 15.000 TL - 19.999 TL arasındaysa 12.500 TL; 20.000 TL’ nin üzerindeyse 15.000 TL nakit promosyon ödenir.

Ek Ödül Taahhütnamesinin imzalanması sonrasındaki 60 gün içerisinde iki yeni fatura ödeme talimatı verilmesi durumunda maaş baremi bağımsız 1.000 TL ek nakit ödül ödenir.

Ek Ödül Taahhütnamesinin imzalanması sonrasındaki 60 gün içerisinde asıl bireysel kredi kartları ile toplamda 1.000 TL harcama yapılması durumunda, maaş baremi bağımsız 1.000 TL ek ödül ödenir. Ödeme, ek ödül taahhütnamesinin iptal edilmemesi durumunda ilk maaş ödemesini aldığı ayı takip eden ay içerisinde yapılacaktır.

Ek Ödül Taahhütnamesinin imzalanması sonrasındaki 60 gün içerisinde ilk defa Yapı Kredi Mobil uygulamasına giriş yapması veya Yapı Kredi Mobil uygulamasını yeniden aktif kullanmaya başlaması* gerekmektedir. Dijital aktiflik ek ödül kriterinin sağlanması durumunda; müşterilere, maaş baremi bağımsız 1.000 TL ek nakit ödül ödenir. Ödeme, ek ödül taahhütnamesinin iptal edilmemesi durumunda ilk maaş ödemesini aldığı ayı takip eden ay içerisinde yapılacaktır. (*Aktiflik kriteri; ek ödül taahhütnamesinin imzalanması öncesindeki 90 gün boyunca Yapı Kredi Mobil uygulamasına giriş yapmayan müşterinin, tekrar uygulamayı kullanmaya başlamasıdır.) Dijital aktiflik kampanyasından ek ödül taahhüdü veren ve ödülden faydalanan müşteriler, taahhütlerini iptal edip tekrar taahhüt vermeleri durumunda kampanyadan faydalanamazlar.

Kampanyanın başlangıç tarihi itibarıyla Ek Ödül Taahhütnamesi imzalayan müşteriler, ilk maaş ödemesini aldığı ayı takip eden ayın ilk günü başlayacak ve iki ay devam edecek şekilde 0 faizle 5.000 TL’ye kadar esnek hesap limitinden faydalanabileceklerdir. Kampanyadan faydalanılabilmesi için nakit promosyon ödemesi alınan ayın son gününe kadar esnek hesap sahibi olunması gerekmektedir.

Kredi kartı kampanyasından 20 Ocak 2022 – 31 Ağustos 2024 arasında ek ödül taahhüdü veren ve ödülden faydalanan müşteriler, taahhütlerini iptal edip tekrar taahhüt vermeleri durumunda kampanyadan faydalanamazlar.

Kampanyadan 31 Ağustos 2024 tarihi itibarıyla Yapı Kredi Bankası’ndan promosyon taahhüdü bulunan ve bir diğer SGK emekli aylığı getiren müşteriler yararlanamazlar.

18.000 TL'ye varan promosyon kampanyası kapsamında promosyon/ek nakit ödül başvurusu işlemleri Yapı Kredi Mobil, Yapı Kredi Bireysel Internet Şubesi, Müşteri İletişim Merkezi ve şubeler aracılığı ile yapılabilir.

Fatura ve kredi kartı kampanyasından hak edilen ödüller, müşterinin emekli maaş hesabına yatırılacaktır.

Sosyal Güvenlik Kurumundan (SGK) birden fazla gelir/aylık ödemesi alınıyor olması durumunda ödenecek promosyon/ek nakit ödül tutarı, koşulların sağlandığı tarih itibarıyla, Banka aracılığı ile yatan en son gelir/aylık tutarının toplamı dikkate alınarak hesaplanır ve tek bir promosyon/ek nakit ödül ödemesi yapılır.

Nakit promosyon ödemesi üç yıl için peşin olarak yapılır ve üç yıllık taahhüt süresinin başlangıcı olarak promosyonun hesaba yatırıldığı tarih esas alınır.

Nakit promosyon/ek nakit ödül ödemesi yapıldıktan sonra üç yıllık taahhüt süresi içerisinde gelir/aylığın artması halinde ilave promosyon/ek nakit ödül verilmez.

Nakit promosyonun/ek nakit ödülün ödendiği tarihten itibaren üç yıl içerisinde; herhangi bir sebeple gelir/aylığın farklı kuruma taşınması ya da SGK tarafından gelir/aylık ödemesinin kesilmesi durumunda Bankanın yazılı bildirim yapmasına gerek kalmaksızın ödenen toplam promosyon/ek nakit ödül tutarı şartın bozulduğu tarih esas alınmak suretiyle taahhüdün kalan süresi dikkate alınarak kıstelyevm esasa göre geri alınır.

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme yetkisine sahiptir.

Başvuru değerlendirmesi yukarıdaki koşullara uygun olarak banka tarafından yapılır ve banka kredi tahsis politikasına göre sonuçlandırılır.

Garanti BBVA: 15.000 TL'ye varan promosyon

Kampanya Koşulları

Gösterilen ürün ve kampanya bilgileri banka tarafından iletilmekte olup kampanya katılım şartlarına ve banka kredi tahsis politikalarına göre değişkenlik gösterebilir.

Emekli Promosyon Kampanyası geçerlilik tarihi 1 - 31 Ekim 2024’tür. Banka Kampanya Koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Siz de emekli maaşınızı Garanti BBVA’dan alarak, 15.000 TL'ye varan nakit promosyon fırsatını kaçırmayın!

Üstelik EYTli olup prim borcu olanlar, avantajlı faizlerle EYT Prim Borcu Kredisi kullanarak, hemen emekli olabilirler. Siz de EYT Prim Borcu Kredisi'ne başvurun, hemen emekli olun. EYT Prim Borcu Kredisi ile ilgili detaylı bilgiye EYT Kredisi sayfasından ulaşabilirsiniz.

Garanti BBVA’da emekli maaşınızın bağlı olduğu Vadesiz TL hesabınızı kullanarak Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet üzerinden yapacağınız havale ve hafta içi saat 16.00’ya kadar olan EFT/FAST işlemlerinizi ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz! (01.04.2021 itibarıyla geçerli olan uygulama, resmî tatil günleri ve hafta sonlarını kapsamamaktadır. Uygulamaya daha önceki tarihlerde yapılan EFT/FAST ve havale işlemleri dahil değildir.)

Siz de şubeye gitmeden Garanti BBVA Mobil üzerinden müşteri olun, Garanti BBVA emekli promosyonu ödemelerinden hemen yararlanın.

Başvuru değerlendirmesi koşullara uygun olarak banka tarafından yapılır ve banka kredi tahsis politikasına göre sonuçlandırılır.

Deniz Bank: 12.000 TL'ye Varan Nakit Promosyon

Kampanya Koşulları

Gösterilen ürün ve kampanya bilgileri banka tarafından iletilmekte olup kampanya katılım şartlarına ve banka kredi tahsis politikalarına göre değişkenlik gösterebilir.

Standart promosyon ödemesi emekli maaş tutarı dikkate alınarak yapılacaktır.

Emekli maaşınızı şubelere gitmeye gerek kalmadan Mobil Bankacılık uygulamasından veya e-devlet üzerinden Denizbank'a aktarabilir, promosyon başvurusuna Mobil Bankacılık ve banka çağrı merkezini arayarak maaşınızı 3 yıl süre ile Denizbank'tan alma sözü vererek dahil olabilirsiniz.

Promosyon bedeli peşin olarak hesabınıza yatırılacaktır.

Kampanya 30.09.2024 tarihine kadar geçerlidir. DenizBank kampanya dönemini ve kurallarını tek taraflı değiştirme hakkına sahiptir.

Bankadan birden fazla emekli maaş alan emeklilere, ödenecek promosyon tutarı maaş tutarlarının toplamı dikkate alınarak hesaplanacaktır.

18 yaş altında emekli maaşı alan müşteriler;

Anne veya babasının velayetinde bulunmayanlara promosyon ödenecektir.

Anne veya babasının velayeti altında bulunanlara ise kendi gelir/aylık tutarı ile Banka aracılığıyla gelir/aylık alan anne veya babasının gelir/aylıkları tutarı toplamını esas alarak velisine promosyon ödemesi yapılacaktır.

Başvuru değerlendirmesi yukarıdaki koşullara uygun olarak banka tarafından yapılır ve banka kredi tahsis politikasına göre sonuçlandırılır.

Albaraka Türk: 16.000 TL'ye varan promosyon 

Kampanya Koşulları

Gösterilen ürün ve kampanya bilgileri banka tarafından iletilmekte olup kampanya katılım şartlarına ve banka kredi tahsis politikalarına göre değişkenlik gösterebilir.

28 Mart – 30 Eylül tarihleri arasında emekli maaşını Albaraka’ya taşıyan müşterilere 12.000 TL'ye varan promosyon ve 4.000 TL’ ye varan ödül kazanma fırsatı!

Emekli maaşını bankadan alan müşteriler, 2 otomatik fatura ödeme talimatı vermesi durumunda promosyona ek 1.000 TL ödül kazanacaktır.

Ayrıca müşterilerin bankaya referans olarak yönlendirdikleri her bir yeni emekli maaş müşterisi için 500 TL, toplamda 3.000 TL ödül verilecektir.

Başvuru değerlendirmesi yukarıdaki koşullara uygun olarak banka tarafından yapılır ve banka kredi tahsis politikasına göre sonuçlandırılır.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.