Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü Bursa’da sahne alacak

İnci Taneleri dizinde Dilber karakteriyle gündeme bomba gibi oturan Hazar Ergüçlü, Timsah Ateşi adlı tiyatro oyunuyla Bursa’da sahne alacak.

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2024 10:34
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2024 10:36
Kaynak: Haber Merkezi
Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü Bursa’da sahne alacak

İnci Taneleri isimli dizideki rolü ile Türkiye gündemine oturan oyuncu Hazar Ergüçlü’nün de kadrosunda yer aldığı Timsah Ateşi adlı tiyatro oyunu, 16 Eylül tarihinde, Bursa’de sahne alıyor.

Bursa Kültürpark Açık Havasahnesi’nde, saat 21.00’de perde açıyor. Oyunun biletleri www.biletinial.com adresinden online olarak alınabilecek.

OYUNUN KONUSU

Başrollerini Funda Eryiğit, Hazar Ergüçlü ve Hidayet Erdinç’in paylaştığı Timsah Ateşi, zıt kutuplarda yaşayan iki kız kardeşin babalarıyla olan çalkantılı hikayesini konu alıyor. Yönetmenliğini Mehmet Ergen’in üstlendiği oyun, 2019 yılında Edinburgh Fringe Tiyatro Festivali’nin en iyi oyunları arasında yer aldı.

 Timsah Ateşi, zıt kutuplarda yaşayan iki kız kardeşin babalarıyla olan çalkantılı hikayesini konu alıyor. 1989 yılı, Kuzey İrlanda… Sevgisiz bir evde, kötürüm bir baba ile 8 yıl hapis yatan asi bir kız Fianna (Hazar Ergüçlü) ve dindar ablası Alannah’ın (Funda Eryiğit) temposu bir an bile olsun düşmeyen, sürreal, grotesk hikayesi.

İzleyicileri duygusal bir yolculuğa çıkaracak olan oyun, aile bağlarının derinliklerine iniyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.