Bursa'da sahil bölgesine kapsamlı denetim

Bursa’da Gemlik ilçesi Kumla sahil bölgesinde halk sağlık ve huzurunu korumak için gerçekleştirilen denetimlerde seyyar satıcılara müdahale edildi ve kaldırımları işgal eden ürünler kaldırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2024 14:45
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2024 14:46
Kaynak: Haber Merkezi
Bursa'da sahil bölgesine kapsamlı denetim

Bursa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, Gemlik Kumla sahilinde halkın sağlığı ve huzurunu korumak amacıyla kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi.

Bursa'da sahil bölgesine kapsamlı denetim - Bursa Hayat Gazetesi-2

TURİZME KATKI İÇİN SÜREKLİ ÇALIŞMA

Bursa'nın turizmden hak ettiği payı alabilmesi için kesintisiz çalışmalar yürüten Bursa Büyükşehir Belediyesi, sahillerde olumsuz ve rahatsız edici görüntülerin oluşmasını önlemek için de mücadele ediyor. Bu kapsamda, gelen yoğun şikayetler üzerine harekete geçen Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, Gemlik Belediyesi zabıta ekipleri ve emniyet güçleriyle birlikte Kumla sahilinde denetim yaptı.

Bursa'da sahil bölgesine kapsamlı denetim - Bursa Hayat Gazetesi-3

SEYYAR SATICILARA VE İŞGALCİLERE MÜDAHALE

Toplam 25 kişilik ekiple yapılan denetimlerde, Kumla sahillerinde seyyar satıcılara yönelik uygulamalar gerçekleştirildi. Kaldırımları işgal eden şahıslar ve iş yerlerinin ürünleri kaldırıldı. Esnafa uyarılarda bulunan zabıta ekipleri, sorumlular hakkında gerekli cezai işlemleri uyguladı. Ayrıca, denetimlerin kesintisiz bir şekilde devam edeceği belirtildi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.