Bursa'da Ramazan Pidesi ne kadar?

Ramazan pidesinin ne kadar olduğu, Bursa'da yaşayan vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, Bursa'da Ramazan Pidesi ne kadar? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2024 11:06
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2024 11:06
Kaynak: Haber Merkezi
Bursa'da Ramazan Pidesi ne kadar?

Bursa'da yaşayan vatandaşlar, Ramazan pidesinin fiyatını merak ediyor. Ramazan ayının vazgeçilmez lezzeti olan Ramazan pidesinin 2024 yılındaki fiyatı, vatandaşların gündeminde önemli bir yer tutuyor. Peki, Bursa'da Ramazan pidesi kaç para? BESAŞ Ramazan pidesinin fiyatı ne kadar oldu? İşte detaylar…

BURSA'DA RAMAZAN PİDESİ NE KADAR? 

Bursa Fırıncılar Odası pide fiyatlarını açıkladı. Türkiye geneli için belirlenen 330 gram ağırlığındaki pidenin fiyatı 20 lira olarak duyuruldu. Kalabalık aileler için ise 500 gram pide 30 liradan satılacak.

Ekmek fiyatlarında herhangi bir zam beklenmezken, BESAŞ tarafından üretilecek pidenin fiyatı henüz netleşmedi. Geçtiğimiz yıl Bursa'da 380 gram ağırlığındaki pide 12,50 liradan satılırken, 480 gram pide ise 15,75 liraya satılmıştı.

Bursa'da Ramazan Pidesi ne kadar? -Bursa Hayat Gazetesi -2

'BESAŞ' PİDESİ 15 TL

Besaş tarafından satışa sunulacak Ramazan Pidesi’nin fiyatı belli oldu. Buna göre, Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BESAŞ,  450 gramlık ramazan pidesinin fiyatını 15 TL olarak açıkladı.

Bursa'da Ramazan Pidesi ne kadar? -Bursa Hayat Gazetesi -3

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.