Vazgeçme!

Yazının Giriş Tarihi: 24.07.2024 06:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.07.2024 00:50

Son derece çelişkili bir dönemden geçiyoruz ve kafalar hiç olmadığı kadar karışık. İnsanı özellikle psikolojik ve ruhsal açıdan olumsuz etkileyen birçok durumu bir arada yaşıyoruz ve adeta bunun kasıtlı yapıldığına dair çok ciddi şüphelerim var. Aslında mesele, yaşananlardan çok bunların insanların gözüne gözüne sokulması. Zaten her şey fazlasıyla rayından çıkmışken bir de oluşturulan algı ile durumu iyice içinden çıkılmaz bir hale sokmaya çalışıyorlar.

Daha vahim olanı da ne biliyor musunuz? Azınlık bir kitle dışında çoğunluğu istedikleri gibi etkiliyor ve yönetiyorlar. Şöyle etrafıma baktığımda adeta efsunlanmış gibi, ruhunu kaybetmiş bir insanlık görüyorum. Hele bir kesim var ki hallerine ağlasak mı gülsek mi hiç bilemez durumdayım. İnsanların bazı konularda nabzını ölçmeye çalışıyorum, ama nabız yok sanki! Azıcık vicdanını yokluyorum, diyorum ki daha da yoklamamayım çünkü o vicdan başka yerlere kaymış gitmiş. O zaman farkındalık mı oluştursam acaba ha bir gayret diyorum. Bir bakıyorum ki arkadaş bahaneleriyle benden daha baskın çıkıyor. Yok yaa ümit kesmek yok hadi bir de buradan deneyeyim, birinin bu insanları uyandırması kendine getirmesi lazım diye düşünüyorum. “Gelin hayatınıza ve kendinize yeniden yön verin, en azından siz doğruyu öğrenin ve uygulayın. Bunca eğri içinde siz doğru olun ve kendinizi eğrilmekten koruyun” diyorum. Fakat herkes vazgeçmiş, bezmiş ve umursamaz bir hale gelmiş, çok ama çok üzülüyorum! Bitmemiş bir hayatı şimdiden nihayete erdirmiş, gelişine yaşadığı hayattan sadece şikâyet etmeyi huy edinmiş cansız ruhsuz bunca insanın bunu neden kendine yaptığını anlamıyorum, anlayamayacağım!

Anladığım bir şey varsa o da bu durum o kadar çok kişinin işine geliyor ve ekmeğine yağ sürüyor ki! İnsanlığı istedikleri noktaya sürükleyebilmek adına en çok buna ihtiyaçları var çünkü sorgulamayan, akıl yürütmeyen, umutsuz ve mutsuz insana her şeyi dayatabilirler. İşte sırf bu yüzden her şeyden vazgeçmiş bu insan profilini uyandırmak ve bilinçlendirmekten asla vazgeçmemeliyiz! Çünkü insanlığın kötülüğü için çalışanlar asla vazgeçmiyorlar…

Sağlıcakla ve farkındalıkla kalın.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.