PSB Anatolia Fuarı 2024 7. kez kapılarını açtı!

Türkiye’nin en büyük peyzaj fuarı olan PSB Anatolia, bu yıl 7. kez Sapanca Kırkpınar’da kapılarını açtı. Sakarya'nın ev sahipliği yaptığı fuar, 20 ülkeden 200 firmanın katılımıyla gerçekleştiriliyor. Sektörün en dikkat çekici ürünlerinin sergilendiği fuar, yerli ve yabancı binlerce misafiri ağırlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2024 15:31
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2024 15:33
Kaynak: Haber Merkezi
PSB Anatolia Fuarı 2024 7. kez kapılarını açtı!

Sapanca Kırkpınar'da düzenlenen ve sektörün en büyük etkinliklerinden biri olan PSB Anatolia Uluslararası Peyzaj, Süs Bitkileri, Bahçe Sanatları ve Ekipmanları Fuarı, bu yıl 7. kez kapılarını açtı. Fuarın açılışı, düzenlenen gala gecesi ile gerçekleştirildi. Gala gecesinde Başkan Yusuf Alemdar ve diğer protokol üyeleri, fuarın katkıda bulunan paydaşlarına plaket takdim etti.

Yoğun İlgi Gören Gala Gecesi

Açılış akşamında düzenlenen etkinliğe, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'ın yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu, SATSO Başkanı Akgün Altuğ, Meclis Başkanı Erdem Ercan, Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik, Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Sapanca Belediye Başkanı Nihat Arda Şahin, Söğütlü Belediye Başkanı Selçuk Kurt, Pamukova Belediye Başkanı Fatih Akın ve diğer önemli isimler katıldı. Etkinlik, sektör temsilcileri, STK yetkilileri, kaymakamlar ve basın mensuplarının yoğun ilgisiyle gerçekleşti.

PSB Anatolia Fuarı 2024 7. kez kapılarını açtı! Bursa Hayat Gazetesi -2

Uluslararası Katılım ve İlgi

Fuar, 20 ülkeden alım heyetlerinin katılımı ve 200 stant ile peyzaj, bahçe sulama teknolojileri, bahçe ekipmanları ve süs bitkisi tasarımlarını içeren binlerce ürünün sergilendiği bir platform oldu. İlk gününde yoğun ilgi gören etkinlik, sadece Türkiye'den değil, dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilere ev sahipliği yaptı. Ziyaretçiler, yenilikçi ve dikkat çekici ürünleri inceleme fırsatı buldu.

Başkan Alemdar'dan Açıklamalar

Gala gecesinde konuşan Başkan Yusuf Alemdar, PSB Anatolia’nın şehir ekonomisi ve tanıtımına sağladığı büyük katkılara dikkat çekti. Alemdar, “Şehrimizin ulusal ve uluslararası tanıtımına katkı sağlayacak, ürettiğimizi gösterecek, peyzaj ve süs bitkiciliği sektöründeki ivmemizi ortaya koyacak bu fuarı açmış bulunuyoruz. Fuarlardan elde edilen sektörel katkı büyük. 7 yıldır düzenlenen fuarımızı son iki yıldır uluslararası statüde yapıyoruz ve bu süreci daha da genişletmeyi hedefliyoruz. Sakarya’nın kapısını dünyaya açmayı ve yıllık 3-4 fuar ile şehrin üretim kapasitesini artırmayı planlıyoruz” dedi.

Fuarın Süresi ve Ziyaretçi Hedefi

PSB Anatolia, 14 Eylül Cumartesi gününe kadar açık kalacak. Türkiye’nin en büyük ve dünyanın sayılı fuarlarından biri olan etkinlikte, bu yıl 30 bin ziyaretçi hedefleniyor. İç ve dış mekân süs bitkilerinden üretim ekipmanlarına, bahçe mobilyalarından sulama teknolojilerine kadar binlerce ürün sergilenecek.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.