Kadınlar Plajı ve Kocaali Sosyal Tesisleri'ne büyük ilgi! Vatandaş akın etti

akarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan Kadınlar Plajı ve Kocaali Sosyal Tesisleri, 15 Eylül itibarıyla sezonu kapattı.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2024 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2024 14:58
Kaynak: Haber Merkezi
Kadınlar Plajı ve Kocaali Sosyal Tesisleri'ne büyük ilgi! Vatandaş akın etti

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin kadınlara özel olarak hizmete sunduğu Kadınlar Plajı ve Kocaali Sosyal Tesisleri, bu yaz sezonunda büyük bir ilgi gördü. 15 Eylül itibarıyla sezonu kapatan tesisler, Türkiye'nin dört bir yanından ve yurt dışından gelen tatilcileri ağırladı. Kadınlar Plajı, yaz boyunca toplamda 25 bin ziyaretçiye ev sahipliği yaptı.

Karadeniz Bölgesi'nde bir ilk olarak açılan ve haftanın 6 günü Sakarya ile çevre illerden gelen kadınlara hizmet veren Kadınlar Plajı, şehrin turizmine önemli bir katkı sundu. Tesisin genişleyen hizmet alanları ve kaliteli hizmet anlayışı, bölgenin turizm potansiyelini artırdı.

Kadınlar Plajı ve Kocaali Sosyal Tesisleri'ne büyük ilgi! Vatandaş akın etti Bursa Hayat gazetesi -2

Yapılan açıklamada, “Kocaali’de 20 bin metrekare alan üzerinde içerisinde plajı, yüzme havuzu, oyun grupları, yürüyüş yolları, spor ve yeşil alanları, kafeteryası ile kadınlara özel olarak inşa edilen Kocaali Sosyal Tesislerimiz 2024 yaz sezonunu kapattı. 15 Eylül itibariyle sezonu kapatan tesisimizde 25 bin kişiyi misafir ettik. Karadeniz Bölgesi’nde bir ilk olma özelliği taşıyan Kadınlar Plajımıza ilgi gösteren tüm misafirlerimize teşekkür ederiz” denildi.

Kadınlar Plajı, 6 Haziran 2018’de Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulmuştu. Tesis, yürüyüş alanları, yüzme havuzu ve çocuk oyun alanları ile Karadeniz’in doğal güzelliklerine değer katmaya devam ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.