Başkan Büyükakın başarılı sporcuları ağırladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda başarı gösteren sporcuları ağırladı.

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2024 11:59
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2024 12:05
Kaynak: Haber Merkezi
Başkan Büyükakın başarılı sporcuları ağırladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, 15-24 Ağustos tarihleri arasında Moldova'da düzenlenen Büyükler Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda Türkiye'yi gururla temsil eden Kağıtsporlu sporcuları makamında kabul etti. Şampiyonada 5 farklı sıklette 1 altın ve 4 bronz madalya kazanan Ömer Faruk Kozakoğlu, Muhammet Gümüşoğlu, Güler Zehra Pelit, Candoğan Gümüş ve Ali Ömür Karaaslan'ı tebrik eden Başkan Büyükakın, Kağıtspor Kulübü Başkanı İbrahim Ercin ve yönetim kurulu üyesi Ramazan Kocabıyık'ın da bulunduğu toplantıda, sporcuların başarılarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Büyükakın başarılı sporcuları ağırladı Bursa Hayat Gazetesi -2

Başkan Büyükakın, sporculara hitaben yaptığı konuşmada, “Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası gibi prestijli bir organizasyonda elde ettiğiniz başarıdan dolayı çok mutluyum. Bayrağımızı zirvede dalgalandırdığınız için her birinizi ayrı ayrı tebrik ederim. Başarılarınızla bizleri gururlandırıyorsunuz” dedi.

Başkan Büyükakın, sporcuların elde ettikleri başarılarla sadece saha içinde değil, saha dışında da önemli bir rol model olduklarını vurgulayarak, “Sizler Türk toplumunun farklı ülkelerdeki elçilerisiniz. Yaptığınız ve yapacağınız hareketler, gelecek nesiller için örnek teşkil edecek. Sportif başarının ötesinde, gelecekteki nesillere ve millete karşı önemli bir sorumluluğunuz var” şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.