Başkan Alemdar, Ali İhsan Yavuz’u ağırladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’u Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) binasında misafir etti.

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2024 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2024 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
Başkan Alemdar, Ali İhsan Yavuz’u ağırladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’u Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) binasında ağırladı. Görüşmeye SASKİ Genel Müdürü Yiğit Turan da katıldı.

Toplantıda, Sakarya’nın geleceğine yönelik güçlü altyapı projeleri ve şehrin su kaynaklarının korunması konuları ele alındı.

Başkan Alemdar, Ali İhsan Yavuz’u ağırladı! Bursa Hayat Gazetesi -2

Görüşmede konuşan Başkan Alemdar, “Biz Sakarya için hep birlikte çalışıyoruz. Sakarya geleceğin örnek şehri olsun diye ortak akılla ilerliyoruz. Bugün geldiğimiz noktada kısa sürede yaptığımız hizmetlerin yanı sıra şehrimiz için çok önemli yatırımların sözünü aldık” ifadelerini kullandı.

Sözlerine devam eden Alemdar, “Geçtiğimiz günlerde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sayın Murat Kurum’a gerçekleştirdiğimiz ziyarette şehrimizin altyapı çalışmalarının da içinde yer aldığı projelerimize 500 Milyon TL’lik destek aldık. Güçlü altyapı ve su kaynaklarının korunması bizim için, Sakarya’ya gönül vermiş herkes için en önemli görevlerden biri. Sayın Genel Başkan Yardımcımız da bu bilinçle bizlerin her zaman yanında” şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.