Baraçlı, zabıta ile bir araya geldi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı, Zabıta personeliyle bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2024 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2024 11:37
Kaynak: Haber Merkezi
Baraçlı, zabıta ile bir araya geldi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı, Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 198. yılı etkinlikleri kapsamında Zabıta Dairesi Başkanlığı personeliyle bir araya geldi. Etkinlik, Seka Bahçe salonunda gerçekleştirildi ve İnsan Kaynakları Dairesi Başkanı Bayram Bayram, Zabıta Dairesi Başkanı Arif Usta, şube müdürleri ve zabıta personeli katıldı.

Genel Sekreter Baraçlı, Zabıta teşkilatının şehirdeki güvenlik rolüne vurgu yaparak, “Zabıta demek şehirde güven demektir. Zabıtanın sahadaki kabiliyeti belediyenin gücüne güç katar. Kocaeli’de hizmet kalitemizi artırarak çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Baraçlı, zabıta ile bir araya geldi! Bursa Hayat Gazetesi -2

Baraçlı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak büyük projelere imza attıklarını belirtti ve zabıtanın şehirdeki önemini vurguladı. “Büyüyen Kocaeli’de zabıtanın 12 ilçede etkin olabilmesi için çalışıyoruz. Sabah erken saatlerden gece geç saatlere kadar görevini yerine getiren ekiplere teşekkür ediyorum. Sizin çalışmalarınız ve başarılarınız bizleri gururlandırıyor” dedi.

Genel Sekreter, Kocaeli'nin gelecekteki hedeflerine de değinerek, “Sayın Cumhurbaşkanımızın Türkiye Yüzyılı hedefi var. Bizler yerel yöneticiler olarak çalışmalarımızla Cumhurbaşkanımıza destek vereceğiz. Gece gündüz şehirde gezdiğimizde zabıta arkadaşlarımızı görüyoruz. Çalışmalarınızı takdir ediyorum ve ilçe belediyelerindeki zabıta arkadaşlarımızla entegrasyonu sağlayarak hizmet kalitemizi artıracağız. Zabıta demek şehirde düzen, mutluluk, huzur ve güven demektir” şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından Genel Sekreter Hayri Baraçlı, zabıta personeliyle tek tek tokalaşarak kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.