Ankara Hava Durumu | Ankara'da bugün hava nasıl olacak?

Ankara'da yaşayan vatandaşlar, "Ankara'da bugün hava nasıl olacak? Önümüzdeki 5 gün boyunca yağış var mı?" sorularına yanıt arıyor. Araştırmanın ardından, "Ankara'da bugün hava nasıl olacak? Önümüzdeki 5 gün boyunca yağış var mı?" sorularına yanıt bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2024 07:22
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2024 07:29
Kaynak: Haber Merkezi
Ankara Hava Durumu | Ankara'da bugün hava nasıl olacak?

Ankara hava durumu ile ilgili arama motorlarında araştırma yapılıyor. Yapılan kısa bir araştırmanın ardından, "Ankara'da bugün hava nasıl olacak?  Önümüzdeki 5 gün boyunca yağış var mı?" sorularına yanıt bulundu. Peki, Ankara'da bugün hava nasıl olacak?  Önümüzdeki 5 gün boyunca yağış var mı?

Ankara'da 2-6 Eylül tarihleri arasında hava koşulları karışık bir tablo sunacak. Meteoroloji yetkililerinin tahminlerine göre, hafta boyunca farklı hava olayları gözlemlenecek.

2 Eylül Pazartesi günü, Ankara'da gökgürültülü sağanak yağışlar etkili olacak. Sıcaklıkların 18°C ile 28°C arasında değişmesi beklenirken, nem oranları %37 ile %82 arasında dalgalanacak. 

3 Eylül Salı günü, hava parçalı bulutlu olacak. En düşük sıcaklık 19°C, en yüksek sıcaklık ise 29°C olacak. Nem oranlarının %35 ile %86 arasında değişmesi bekleniyor. 

4 Eylül Çarşamba günü yine parçalı bulutlu hava koşulları etkili olacak. Sıcaklıkların 17°C ile 28°C arasında değişmesi öngörülüyor. Nem oranları %36 ile %95 arasında olabilir. 

5 Eylül Perşembe günü, Ankara’da gökgürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Hava sıcaklıklarının 18°C ile 27°C arasında olması, nem oranlarının ise %40 ile %86 arasında dalgalanması öngörülüyor. 

6 Eylül Cuma günü parçalı bulutlu hava koşulları devam edecek. Sıcaklıkların 16°C ile 28°C arasında değişmesi beklenirken, nem oranları %22 ile %93 arasında değişebilir. 

Ankara’da bu hafta, hava koşullarındaki değişkenlik vatandaşların hazırlıklı olmasını gerektiriyor. Gökgürültülü sağanak yağışlara karşı dikkatli olunması ve hava durumu raporlarının takip edilmesi öneriliyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.