Alanya hava durumu: Alanya’da 5 gün boyunca hava nasıl olacak?

Alanya'da yaşayan vatandaşlar bugün ve 5 gün içerisinde yağmur yağacak mı, hava nasıl olacak sorularına yanıt arıyor. Yapılan araştırmanın ardından, "Alanya hava durumu, Alanya'da 5 gün boyunca hava nasıl olacak? " sorusuna yanıt bulundu. Peki, Alanya hava durumu, Alanya'da 5 gün boyunca hava nasıl olacak?

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2024 07:01
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2024 07:58
Kaynak: Haber Merkezi
Alanya hava durumu: Alanya’da 5 gün boyunca hava nasıl olacak?

Alanya'da yaşayan vatandaşlar, bugün ve önümüzdeki günlerde yağmur yağma ihtimalini merak ediyor. Hava durumu tahminleri, bölgedeki hava koşullarını net bir şekilde ortaya koyuyor. Peki, Alanya hava durumu, Alanya'da 5 gün boyunca hava nasıl olacak?

İşte Alanya’da önümüzdeki 5 gün boyunca beklenen hava durumu:

Alanya'da bu hafta beklenen hava durumu, yaz mevsiminin son günlerini işaret ediyor. 19 Eylül Perşembe günü, mevzi sağanak yağışlı bir hava durumu öngörülüyor. Sıcaklıklar en düşük 25°C, en yüksek ise 32°C civarında seyredecek. Nem oranı ve rüzgar bilgileri henüz belirlenmedi.

20 Eylül Cuma günü, gökgürültülü sağanak yağışların etkili olması bekleniyor. Sıcaklık yine 25°C ile 32°C arasında değişecek.

21 Eylül Cumartesi günü, hava durumu benzer şekilde gökgürültülü sağanak yağışlı olacak; sıcaklıklar 26°C ile 30°C arasında hissedilecek.

22 Eylül Pazar günü, yine gökgürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Bu gün sıcaklık 24°C ile 31°C arasında değişecek.

23 Eylül Pazartesi için hava tahminleri henüz netleşmedi.

Bu hafta Alanya'da, yazın son günlerinde yağışlı bir hava durumu yaşanacak. Vatandaşların ve tatilcilerin bu koşullara göre hazırlık yapmaları önem taşıyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.