Reklamsız Instagram veya Facebook ne kadar? Ücret belli oldu

Tıpkı Youtube’da olduğu gibi reklamsız Instagram veya Facebook'a abonelik için ücret belli oldu. Peki reklamsız Instagram veya Facebook'un ücreti ne kadar? Instagram ve Facebook kimin?

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2023 10:16
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2023 11:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Reklamsız Instagram veya Facebook ne kadar? Ücret belli oldu

Wall Street Journal'da yer alan habere göre Meta, düzenleyici kurumlara önümüzdeki aylarda Avrupa'daki kullanıcılar için Instagram veya Facebook’a reklamsız abonelik (SNA) planını kullanıma sunmayı umduğunu ifade etti. Peki reklamsız Instagram veya Facebook'un ücreti ne kadar?  Instagram ve Facebook kimin? Zuckerberg’in serveti ne kadar? Tüm bu soruların yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

YENİ SÜRÜMLERE ÖDEME YAPILACAK

Plana göre kullanıcılar kişiselleştirilmiş reklamlarla Instagram ve Facebook'a ücretsiz erişmeye devam edecek veya hizmetlerin reklamsız sürümleri için ödeme yapacak.

FİYAT BELLİ OLDU

Raporda, plan kapsamında Meta'nın düzenleyicilere, masaüstü kullanıcılardan Facebook veya Instagram hesabı için ayda yaklaşık 10 euro (288 Türk Lirası) ve her ek bağlantılı hesap için yaklaşık 6 euro (172 Türk Lirası) ücret alacağını söylediği belirtildi.

MOBİL CİHAZLARDA DAHA FAZLA

WSJ'nin haberine göre, mobil cihazlarda fiyat ayda yaklaşık 13 euroya (374 Türk Lirası) çıkacak çünkü Meta, Apple ve Google'ın uygulama mağazaları tarafından uygulama içi ödemelerden alınan komisyonları da hesaba katacak.

FACEBOOK VE INSTAGRAM KİMİN?

Facebook, Instagram Mark Zuckerberg’e aittir. 39 yaşındaki Zuckerberg 97 milyar USD servetiyle dünyanın en zenginleri listesinde 5’inci sıradadır. Annesi Alman, Leh ve Yahudi kökenli psikiyatrist bayan Karen, babası ise Yahudi kökenli diş hekimi bay Edward Zuckerberg'dir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.