Kurtlar Vadisi'nin efsanesi PUBG MOBILE savaş alanında

Bir zamanların efsane dizisi Kurtlar Vadisi'nde 'Çakır' rolüne hayat veren Oktay Kaynarca, PUBG MOBILE savaş alanına dahil oluyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2024 13:18
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2024 13:18
Kaynak: Haber Merkezi
Kurtlar Vadisi'nin efsanesi PUBG MOBILE savaş alanında

Bir zamanların efsane dizileri arasında yer alan Kurtlar Vadisi'nde Çakır rolüne hayat vererek akıllara kazınan ve aradan yıllar geçmesine rağmen unutulmayan Oktay Kaynarca, PUBG MOBILE savaş alanına dahil oluyor.

Dünyanın en popüler mobil oyunlarından PUBG MOBILE, ünlü oyuncu Oktay Kaynarca ile iş birliğine imza attı. Bu iş birliği kapsamında, Kaynarca'nın klasik tarzı, Pusat kostüm seti olarak oyunda yerini aldı.

Efsaneler ölmez, takımları çeker ve şekil değiştirir sloganıyla çıkılan yolda Pusat kostümü kuşanan oyuncular, savaş alanında ne yaşanırsa yaşansın efsane görünecek. Bunun yanı sıra, Oktay Kaynarcı'nın sesi ile oyuncular farklı bir deneyim fırsatı bulacak. 

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca'nın Pusat kostüm seti 18-30 Ocak tarihleri arasında ücretsiz kullanılabilecek. Bu tarih aralığında Pusat kostüm seti ile 30 oyun veya fazlasını oynayan oyuncular, kostüm setini ücret olarak kalıcı envanterlerine ekleyebilecekler.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.