Instagram hikaye bölümüne yeni özellik!

Instagram'ın hikaye bölümüne yeni bir özellik gelecek. Kullanıcılar Instagram hikaye bölümüne gelecek olan yeni özelliğe ilişkin araştırmalarını sürdürüyor. Peki, Instagram'ın yeni hikaye özelliği ne?

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2024 10:09
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2024 10:18
Kaynak: Haber Merkezi
Instagram hikaye bölümüne yeni özellik!

Instagram, kullanıcı etkileşimini artırmak amacıyla Hikayeler ve Reels bölümlerine yeni bir özellik ekledi. Artık kullanıcılar, diğer kullanıcıların Hikayelerine doğrudan yorum yapabilecekler. Bu yenilikle birlikte, daha önce sadece doğrudan mesaj yoluyla yanıt verebilen kullanıcılar, artık Hikayelere yorum bırakma imkanına sahip olacak.

Yeni özellik etkinleştirildiğinde, yorumlar bir hesabı takip eden herkes tarafından görülebilecek. Ancak, başlangıçta bu özellik yalnızca karşılıklı takipleşen kullanıcılar arasında aktif olacak. Kullanıcılar, yorum yapma seçeneğini dilerlerse kapatabilecekler.

Meta CEO'su Mark Zuckerberg, bu yeni özelliğin bir ekran görüntüsünü kendi kanalında paylaştı. Yorum yapan kişiler, hikaye simgesinin hemen altında görünecek. Hikayenin süresi sona erdikten sonra yorumların arşivlenip arşivlenmeyeceği ise henüz belli değil.

Instagram Başkanı Adam Mosseri, daha önce Hikayeler formatının uygulamanın en popüler özelliklerinden biri olduğunu ve kullanıcıların ana akışa içerik göndermekten daha sık bu formatı kullandığını ifade etmişti.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.