Discord kapatılacak mı?

Topluluk kurma için tasarlanmış anlık mesajlaşma platformu Discord'un kapatılmasına ilişkin sosyal medyada birçok vatandaş paylaşım yapmaya başladı. Peki, Discord kapatılacak mı?

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2024 22:40
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2024 22:56
Kaynak: Haber Merkezi
Discord kapatılacak mı?

Discord, topluluklar oluşturmak için tasarlanmış bir anlık mesajlaşma ve dijital dağıtım platformudur. İlk olarak 2015 yılında piyasaya sürülen Discord, özellikle oyuncular arasında popülerlik kazanmıştır, ancak zamanla farklı ilgi alanlarına sahip topluluklar için de kullanılmaya başlanmıştır.

ÖZELLİKLERİ

Sunucular: Kullanıcılar, ilgi alanlarına göre özel sunucular oluşturabilir ve bu sunucularda ses, metin ve stage (sahne) kanalları açabilirler.

Botlar ve Entegrasyonlar: Kullanıcılar, sunucularını özelleştirmek için çeşitli botlar ve entegrasyonlar ekleyebilirler.

KULLANICI İSTATİSTİKLERİ

Aralık 2020 itibarıyla Discord, 300 milyondan fazla kayıtlı kullanıcı ve aylık 140 milyon aktif kullanıcıya sahipti. Bu sayılar, platformun geniş bir kullanıcı kitlesine ulaştığını göstermektedir.

DİSCORD İLE İLGİLİ GÜNCEL TARTIŞMALAR

Son dönemde Discord hakkında bazı endişeler ortaya çıkmıştır. Geçtiğimiz günlerde 15 milyondan fazla kullanıcıya sahip Roblox'a erişim engeli getirilmesi, bu konudaki endişeleri artırdı. Şimdi, gözler Discord'a çevrildi. Vatandaşlar, Discord'un kapatılıp kapatılmayacağını merak ediyor. 

DİSCORD KAPATILSIN 

Sosyal medyada birçok vatandaşlar Discord ile ilgili paylaşımlar yapmaya başladı. Vatandaşlar Discord'un kapatılması gerektiğini söyledi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.