Yusuf Dikeç'in hareketi sınırları aşmaya devam ediyor

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda Yusuf Dikeç’in yaptığı ve meşhur olan hareketi sınırları aşmaya devam ediyor. Elon Musk, oyuncu Tom Hardy’den sonra olimpiyatlara katılan diğer ülkelerin sporcuları da sevinç gösterisi olarak Yusuf Dikeç’in hareketini yapıyor. Cem Yılmaz'da Instagram hesabı üzerinden Dikeç pozunu takipçileriyle paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2024 12:53
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2024 12:53
Kaynak: Haber Merkezi
Yusuf Dikeç'in hareketi sınırları aşmaya devam ediyor

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda eli cebinde ve özel ekipman kullanmadan yaptığı atışlarla dünya gündeminde büyük yankı uyandıran ve milyonlarca kişi tarafından tanınan Yusuf Dikeç sınırları aşmaya devam ediyor.

Dünyanın en zengin insanlarından biri olan Elon Musk, Yusuf Dikeç’in meşhur olan pozunu yapay zeka kullanılmış haliyle sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. 11 saniyelik video 1 saat içerisinde 13,5 milyona yakın görüntülendi.

Musk’un ardından dünyaca ünlü oyuncu Tom Hardy’de sosyal medya hesabından Yusuf Dikeç’in madalya ile çektirdiği fotoğrafı paylaşarak “Gerçek efsaneler" mesajını yazdı.

Sosyal medya platformu X’te (Twitter) yeni hesap açmasına rağmen 245 bine yakın takipçi sayısına ulaşan Yusuf Dikeç, meşhur olan hareketini yapan olimpiyat sporcularının o anlarını gönderi olarak paylaştı.

Jamaikalı sporcu Roje Stona, disk atmada olimpiyat rekoru kırdıktan sonra Yusuf Dikeç pozu verdi. Avustralyalı Nina Kennedy’de Yusuf Dikeç pozu verdi.

Yusuf Dikeç’in gündem olan o pozunu son olarak ünlü komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz yaptı. Yılmaz Instagram üzerinden paylaştığı hikayede Yusuf Dikeç pozunu takipçileriyle paylaştı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.