Torino-Lazio karşılaşması hangi kanalda? Nerede? Saat kaçta? Muhtemel 11’ler!

Bugün oynanacak Lazio maçı, Torino için büyük önem taşıyor. Kendi sahasında taraftarlarının desteğiyle Lazio'yu yenerek puan tablosunda yükselmek isteyen Torino'nun bu hedefe ulaşması bekleniyor. Torino-Lazio maçı hangi kanalda? Nerede? Saat kaçta? Muhtemel 11’ler!

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2024 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2024 17:36
Kaynak: Haber Merkezi
Torino-Lazio karşılaşması hangi kanalda? Nerede? Saat kaçta? Muhtemel 11’ler!

Bugün Serie A'nın 24. haftasında Torino, İtalyan devi Lazio'yu İtalya'nın Torino şehrinde konuk edecek. İki takım da puan tablosunda birbirine yakın konumda yer alıyor ve bu maç zirve takibi için büyük önem taşıyor. Futbolseverler, iki hücumcu ekibin kozlarını paylaşacağı bu çekişmeli mücadeleyi heyecanla bekliyor. Peki, Torino-Lazio maçı hangi kanalda? Nerede? Saat kaçta? Muhtemel 11’ler!

MAÇ BİLGİLERİ:

Tarih: 22 Şubat 2024

Saat: 22:45 (TSİ)

Stadyum: Stadio Olimpico Grande Torino, Torino

Yayıncı: beIN Sports 3

TORİNO'NUN KAZANMA PLANI:

Torino, son haftalarda iyi bir form yakaladı ve ligde yükselişe geçti. Teknik direktör Ivan Juric'in ekibi, kendi sahasında taraftarlarının desteğiyle Lazio'yu yenerek puan tablosunda daha da yukarı çıkmak istiyor. Özellikle hücumda Sanabria, Belotti, Seck ve Vlasic gibi isimlere önemli görevler düşecek.

Torino-Lazio maçı hangi kanalda? Nerede? Saat kaçta? Muhtemel 11’ler! Bursa Hayat Gazetesi-2

LAZİO'NUN TUR ATLAMA HEDEFİ:

Lazio ise ligde zirve takibini sürdürmek ve puan tablosunda yükselmek istiyor. Teknik direktör Maurizio Sarri'nin ekibi, savunmada sağlam durarak kontra ataklara önem vermesi muhtemel. Lazio'nun hücumda Immobile, Pedro, Anderson ve Zaccagni gibi tehlikeli isimleri Torino savunmasını zorlayacak.

OLASI 11'LER:

Torino: Milinkovic-Savic - Djidji, Bremer, Buongiorno - Singo, Ricci, Lukic, Vojvoda - Vlasic, Seck, Sanabria

Lazio: Provedel - Lazzari, Patric, Romagnoli, Marusic - Milinkovic-Savic, Cataldi, Basic - Pedro, Immobile, Zaccagni

Torino-Lazio maçı hangi kanalda? Nerede? Saat kaçta? Muhtemel 11’ler! Bursa Hayat Gazetesi-3

MAÇIN ÖNEMİ:

Bu maç, her iki takım için de sezonun en önemli maçlarından biri. Serie A'da zirve takibi için büyük önem taşıyan bu maçta galip gelen taraf, puan tablosunda önemli bir avantaj elde edecek. Torino, Lazio'yu yenerek ligde yükselişini sürdürmek istiyor. Lazio ise zirve takibini sürdürmek ve puan tablosunda daha da yukarı çıkmak için galibiyet arzuluyor.

TARAFTAR DESTEĞİ:

Torino taraftarları, takımlarını yalnız bırakmayacak. Stadio Olimpico Grande Torino'da 27.000'den fazla Torino taraftarının desteğiyle Torino'nun galibiyet alması bekleniyor. Taraftarlar, maç öncesi ve sonrası da çeşitli etkinliklerle coşkularını yaşayacak.

Bugün oynanacak Lazio maçı, Torino için büyük önem taşıyor. Kendi sahasında taraftarlarının desteğiyle Lazio'yu yenerek puan tablosunda yükselmek isteyen Torino'nun bu hedefe ulaşması bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.