Sol Bamba’nın vefatının ardından futbol dünyasından başsağlığı mesajları yağdı

Adanaspor'un teknik direktörü Souleymane (Sol) Bamba'nın vefatının ardından futbol camiasından başsağlığı mesajları yağdı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve birçok büyük kulüp, Bamba'nın ailesine ve Adanaspor camiasına taziye dileklerini iletti.

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2024 13:40
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2024 13:52
Kaynak: Haber Merkezi
Sol Bamba’nın vefatının ardından futbol dünyasından başsağlığı mesajları yağdı

Adanaspor'un teknik direktörü Souleymane (Sol) Bamba'nın vefatının ardından futbol dünyasından başsağlığı mesajları geldi. 2012-2014 yılları arasında Trabzonspor'da da forma giyen Bamba'nın ölümü, spor camiasında derin bir üzüntü yarattı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik: "Adanaspor'un Teknik Direktörü Souleymane (Sol) Bamba'nın vefatından büyük üzüntü duyduk. Ailesine, sevenlerine, futbol dünyamıza ve Adanaspor camiasına sabır ve başsağlığı dileriz."

Bursaspor Kulübü: "Adanaspor teknik direktörü Sol Bamba’nın vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Sol Bamba’ya Allah'tan rahmet, ailesi ve Adanaspor camiasına başsağlığı diliyoruz."

Beşiktaş Kulübü: "Adanaspor teknik direktörü Souleymane Bamba’nın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Souleymane Bamba'nın ailesine, yakınlarına ve Adanaspor camiasına başsağlığı dileriz."

Fenerbahçe: "Adanaspor teknik direktörü Sol Bamba’nın vefatını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Sol Bamba’ya Allah'tan rahmet, ailesi ve Adanaspor camiasına başsağlığı dileriz."

Galatasaray: "Adanaspor Teknik Direktörü Sol Bamba'nın hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Sol Bamba'nın ailesine, yakınlarına ve Adanaspor camiasına başsağlığı diliyoruz."

Trabzonspor: "2012-2014 yılları arasında formamızı giyen, Adanaspor Teknik Direktörü Sol Bamba'nın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz."

Sol Bamba'nın ölümü, futbol dünyasında geniş bir üzüntüye yol açarken, spor camiası ve taraftarlar, başsağlığı mesajları ve taziye dilekleriyle Adanaspor camiasına destek oldu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.