Şampiyonlar Ligi: Real Madrid-Manchester City maçı ne zaman?

Şampiyonlar Ligi heyecanı, futbol tutkunlarını büyülemeye devam ediyor... Heyecan dolu bir mücadele için hazır olun, çünkü Real Madrid ile Manchester City karşı karşıya geliyor. Peki, Real Madrid-Manchester City maçı ne zaman? İşte yanıtı!

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2024 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2024 14:53
Kaynak: Haber Merkezi
Şampiyonlar Ligi: Real Madrid-Manchester City maçı ne zaman?

Avrupa'nın en prestijli kulüp turnuvası olan UEFA Şampiyonlar Ligi'nde büyük bir heyecan yaşanıyor! Real Madrid ile Manchester City arasındaki mücadele, yarı finale yükselmek için kıyasıya bir rekabetin sahnesi olacak. Peki, bu nefes kesen karşılaşma hangi kanalda ve ne zaman yayınlanacak?

Real Madrid, C Grubu'nu Napoli, Braga ve Union Berlin'in önünde lider olarak tamamlarken, Manchester City ise grup aşamasında gol krallığına adını yazdırdı. Guardiola'nın öğrencileri, oynadıkları 6 maçı da kazanarak dikkatleri üzerlerine çekti.

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final karşılaşmaları, iki maç üzerinden oynanacak. Bu önemli mücadele, futbolseverlerin heyecanla beklediği tarih olan 9 Nisan Salı günü saat 22.00’da başlayacak. Karşılaşma Exxen platformu üzerinden canlı yayınlanacak.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.