Nilüfer Belediyespor zirvedeki yerini korudu!

Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, Süper Lig'de Güneysu'yu 40-36 yenerek liderliğini sürdürdü.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2024 19:51
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2024 20:12
Kaynak: Haber Merkezi
Nilüfer Belediyespor zirvedeki yerini korudu!

Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Erkekler Süper Ligi'nde oynadığı 7. haftadaki karşılaşmada Güneysu Belediyespor'u 40-36 gibi farklı bir skorla mağlup ederek namağlup liderlik koltuğunu korudu.

Üçevler Spor Tesisleri'nde oynanan karşılaşma, tribünlerin dolduğu ve heyecanın doruk noktaya ulaştığı anlara sahne oldu. Nilüfer Belediyespor, maç öncesinde voleybol takımının altyapı oyuncularıyla birlikte sahaya çıkarak "Kadına Karşı Şiddete Hayır" mesajı verdi ve büyük alkış topladı. Kulüp Başkanı Muharrem Or'un da yerinden takip ettiği karşılaşmada, ev sahibi ekip ilk yarıyı 17-15 önde tamamladı. İkinci yarıda da üstünlüğünü koruyan Nilüfer Belediyespor, maçı 40-36 kazanarak galibiyet serisini altı maça çıkardı.

Bu önemli galibiyetle birlikte Nilüfer Belediyespor, ligdeki zirve yarışında iddialı olduğunu bir kez daha gösterdi. Takımın gösterdiği başarılı performans, hem sporseverleri hem de kulüp yöneticilerini memnun etti.

Önümüzdeki hafta, Nilüfer Belediyespor, deplasmanda 1461 Trabzon ile karşılaşacak. Bu zorlu maçta da galip gelerek zirvedeki yerini sağlamlaştırmayı hedefleyen Nilüfer Belediyespor, taraftarlarının desteğiyle büyük bir mücadele verecek.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.