Milli Takım'dan Emirhan Topçu'ya kutlama!

A Millî Takım, Emirhan Topçu'nun doğum gününü kutlayarak, futbolcu için pasta kesti. Peki, Emirhan Topçu kimdir, kaç yaşında, hangi takımda forma giyiyor?

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2024 15:40
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2024 15:55
Kaynak: Haber Merkezi
Milli Takım'dan Emirhan Topçu'ya kutlama!

11 Ekim 2000 tarihinde Balıkesir'de dünyaya gelen Emirhan Topçu, Türk millî futbolcu olarak kariyerine devam ediyor. Şu anda Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta forma giyen Emirhan, sol ayağını kullanarak stoper ve sol bek mevkilerinde görev alıyor.

EMİRHAN TOPÇU'NUN TRANSFER GEÇMİŞİ

Emirhan'ın transfer geçmişi, kariyerindeki önemli adımları gözler önüne seriyor. 2 Ağustos 2024 tarihinde Çaykur Rizespor'dan Beşiktaş'a transfer olan oyuncunun piyasa değeri 4.30 milyon € olarak belirlenirken, transfer bonservisi 3.40 milyon € oldu.

Önceki transferlerinde Menemenspor ve Celik Zenica gibi kulüplerde de forma giyen Emirhan, kariyerine Çaykur Rizespor U21 ve alt yaş gruplarında başlamıştı.

Emirhan Topçu, şu an Beşiktaş'ın savunmasında önemli bir rol üstlenerek, futbol kariyerinde yeni bir sayfa açmış durumda.

EMİRHAN TOPÇU'YA PASTA KESİLDİ 

A Millî Takım, genç futbolcu Emirhan Topçu'nun doğum gününü kutladı. Takım, UEFA Uluslar Ligi'nde Karadağ ile oynayacakları maç için Samsun'daki kamp otelinde bir mesaj yayınlayarak Emirhan'ı tebrik etti.

Mesajda, "A Millî Takım oyuncularımızdan Emirhan Topçu'nun doğum günü kutlandı. Mutlu yıllar Emirhan! #BizimÇocuklar" ifadelerine yer verildi. Emirhan'ın bu özel günü, takım arkadaşlarıyla birlikte keyifli bir ortamda kutlandı.

Milli Takım'dan  Emirhan Topçu'ya kutlama! Bursa Hayat Gazetesi -2

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.