Milli Takım'a yeni bir soluk... İlk kez aday kadroda!

A Milli Takım'da sürpriz bir isim. Atakan Karazor ilk kez milli formayı giymek için davet edildi. Karadağ ve İzlanda maçlarında kadroda olacak.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2024 13:05
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2024 13:13
Kaynak: Haber Merkezi
Milli Takım'a yeni bir soluk... İlk kez aday kadroda!

UEFA Uluslar B Ligi'nde Karadağ ve İzlanda ile karşı karşıya gelecek olan A Milli Takımımızın aday kadrosu belli oldu. Teknik direktör Vincenzo Montella'nın belirlediği kadroda, sürpriz bir isim dikkat çekti. Stuttgart forması giyen 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Atakan Karazor, ilk kez A Milli Takım'a davet edildi.

Karazor'un yanı sıra, daha önce milli formayı giymiş olan Eyüpsporlu Ahmed Kutucu da kadroda yer aldı. Kutucu, yaklaşık dört yıl sonra yeniden Ay-Yıldızlı formayı giyme şansı buldu.

Milli takımımız, ilk maçına 11 Ekim Cuma günü Samsun'da Karadağ ile yapacak. Bu önemli karşılaşma, saat 21:45'te başlayacak. İkinci maçımız ise 14 Ekim Pazartesi günü İzlanda'da oynanacak. Ay-Yıldızlılar, Laugardalsvöllur Stadyumu'nda İzlandalı rakibini konuk edecek.

Atakan Karazor'un A Milli Takım'a katılması, Türk futbolseverleri heyecanlandırdı. Genç ve yetenekli oyuncu, Stuttgart'taki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Karazor'un milli takımda göstereceği performans merakla bekleniyor.

Milli Takım'a yeni bir soluk... İlk kez aday kadroda!-Bursa Hayat Gazetesi-2

A Milli Takımımızın bu önemli maçlarda başarılı olması ve gruptan çıkması hedefleniyor. Teknik direktör Vincenzo Montella ve oyuncularımız, bu hedef doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.