Merih Demiral'ın heykeli hangi ilde?

Avusturya ile oynanan maçta 'bozkurt' işareti yaptığı için UEFA tarafından 2 maç ceza verilen Merih Demiral’ın heykeli Bolu’ya dikildi.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2024 20:37
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2024 21:15
Kaynak: Haber Merkezi
Merih Demiral'ın heykeli hangi ilde?

A Milli Takım’ın EURO 2024’te Avusturya’yı 2-1 mağlup ettiği maçın ardından, futbolcu Merih Demiral’ın 'Bozkurt' selamı verdiği anlar dikkat çekti. UEFA, A Milli Takım futbolcusu Merih Demiral'a siyasi sembol kullandığı gerekçesiyle 2 maç cezası verdi.

Bu anların ardından, Bolu'da bir kavşağa Merih Demiral’ın heykeli dikildi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, heykelin önünde yaptığı konuşmada, "Aslanlar gibi sözümüzü tuttuk," dedi.

Heykelin açılışının ardından Merih Demiral da bir mesaj yayımlayarak, Bolu halkına ve Başkan Özcan’a teşekkür etti. Demiral, "Kıymetli Bolu halkı ve Sayın Başkanım Tanju Özcan, Kalbi ay yıldız için atan vatandaşlarımızın bir temsili olan heykel benim için hem büyük bir onur hem de güzel ülkemin bir parçası olmanın verdiği gururun en somut ifadesidir. Yansıttığı Türklük değerlerinin sonsuza kadar yaşaması umuduyla.. Teşekkürlerimle.." ifadelerini kullandı. 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.