Marsilya-Shakhtar Donetsk karşılaşması hangi kanalda? Nerede? Saat kaçta? Muhtemel 11’ler!

Bugün oynanacak Shakhtar Donetsk maçı, Olympique de Marseille için büyük önem taşıyor. İlk maçtaki dezavantajı ortadan kaldırmak ve turu geçmek isteyen Marsilya'nın taraftar desteğiyle de bu hedefe ulaşması bekleniyor. Peki, Marsilya-Shakhtar Donetsk karşılaşması hangi kanalda? Nerede? Saat kaçta? Muhtemel 11’ler!

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2024 17:19
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2024 17:19
Kaynak: Haber Merkezi
Marsilya-Shakhtar Donetsk karşılaşması hangi kanalda? Nerede? Saat kaçta? Muhtemel 11’ler!

Bugün UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu rövanş maçında Olympique de Marseille, Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk'i Fransa'nın Marsilya şehrinde konuk edecek. İlk maç 2-1 Shakhtar Donetsk galibiyetiyle sonuçlanan eşleşmede turu geçen taraf belli olacak. Futbolseverler, iki hücumcu ekibin kozlarını paylaşacağı bu çekişmeli mücadeleyi heyecanla bekliyor. Peki, Marsilya-Shakhtar Donetsk karşılaşması hangi kanalda? Nerede? Saat kaçta? Muhtemel 11’ler!

MAÇ BİLGİLERİ:

Tarih: 22 Şubat 2024

Saat: 23:00 (TSİ)

Stadyum: Stade Vélodrome, Marsilya

Yayıncı: Exxen

MARSİLYA'NIN RÖVANŞ PLANI:

Olympique de Marseille, ilk maçta deplasmanda Shakhtar Donetsk'e 2-1 yenilerek turu geçmek için zor bir duruma düştü. Kendi sahasında taraftarlarının desteğiyle galibiyet arzulayan Marsilya, teknik direktör Igor Tudor'un önderliğinde Shakhtar Donetsk'i yenmek için her şeyi ortaya koyacak. Özellikle hücumda Payet, Under, Guendouzi ve Dieng gibi isimlere önemli görevler düşecek.

Marsilya-Shakhtar Donetsk karşılaşması hangi kanalda? Nerede? Saat kaçta? Muhtemel 11’ler! Bursa Hayat Gazetesi-2

SHAKHTAR DONETSK'İN TUR ATLAMA HEDEFİ:

Shakhtar Donetsk ise ilk maçtaki galibiyeti rövanşta da sürdürerek tur atlamak istiyor. Teknik direktör Roberto De Zerbi'nin ekibi, savunmada sağlam durarak kontra ataklara önem vermesi muhtemel. Shakhtar Donetsk'in hücumda Mudryk, Traore, Shved ve Petryak gibi tehlikeli isimleri Marsilya savunmasını zorlayacak.

OLASI 11'LER:

Olympique de Marseille: Lopez - Mbemba, Balerdi, Kolasinac - Clauss, Rongier, Veretout, Tavares - Under, Payet, Dieng

Shakhtar Donetsk: Trubin - Konoplya, Matviyenko, Bondar, Mykhaylichenko - Stepanenko, Sudakov - Tete, Mudryk, Shved - Traore

Marsilya-Shakhtar Donetsk karşılaşması hangi kanalda? Nerede? Saat kaçta? Muhtemel 11’ler! Bursa Hayat Gazetesi-3

MAÇIN ÖNEMİ:

Bu maç, her iki takım için de sezonun en önemli maçlarından biri. Avrupa kupalarında yoluna devam etmek isteyen Marsilya ve Shakhtar Donetsk için tur atlamak büyük önem taşıyor. Marsilya, Avrupa Konferans Ligi'nde son 16 turuna kalarak hem maddi hem de manevi kazanç elde etmeyi hedefliyor. Shakhtar Donetsk ise Avrupa'nın önemli turnuvalarından biri olan Avrupa Konferans Ligi'nde yoluna devam etmek istiyor.

TARAFTAR DESTEĞİ:

Olympique de Marseille taraftarları, takımlarını yalnız bırakmayacak. Stade Vélodrome'da 60.000'den fazla Marsilya taraftarının desteğiyle Marsilya'nın tur atlaması bekleniyor. Taraftarlar, maç öncesi ve sonrası da çeşitli etkinliklerle coşkularını yaşayacak.

Bugün oynanacak Shakhtar Donetsk maçı, Olympique de Marseille için büyük önem taşıyor. İlk maçtaki dezavantajı ortadan kaldırmak ve turu geçmek isteyen Marsilya'nın taraftar desteğiyle de bu hedefe ulaşması bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.