Ludogorets-Servette karşılaşması hangi kanalda? Nerede? Saat kaçta? Muhtemel 11’ler!

Bugün oynanacak olan Servette FC maçı, Ludogorets Razgrad için büyük önem taşıyor. İlk maçtaki dezavantajı ortadan kaldırmak ve turu geçmek isteyen Ludogorets'in taraftar desteğiyle de bu hedefe ulaşması bekleniyor. Peki, Ludogorets-Servette maçı hangi kanalda? Nerede? Saat kaçta? Muhtemel 11’ler!

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2024 16:16
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2024 17:36
Kaynak: Haber Merkezi
Ludogorets-Servette karşılaşması hangi kanalda? Nerede? Saat kaçta? Muhtemel 11’ler!

Bugün UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu rövanş maçında Ludogorets Razgrad, İsviçre ekibi Servette FC'yi Bulgaristan'ın Razgrad şehrinde konuk edecek. İlk maç 1-0 Servette galibiyetiyle sonuçlanan eşleşmede turu geçen taraf belli olacak. Futbolseverler, iki çekişmeli ekibin kozlarını paylaşacağı bu mücadeleyi heyecanla bekliyor. Ludogorets-Servette maçı hangi kanalda? Nerede? Saat kaçta? Muhtemel 11’ler!

MAÇ BİLGİLERİ:

Tarih: 22 Şubat 2024

Saat: 20:45 (TSİ)

Stadyum: Huvepharma Arena, Razgrad

Yayıncı: Exxen

LUDOGORETS'İN RÖVANŞ PLANI:

Ludogorets Razgrad, ilk maçta deplasmanda Servette'ye 1-0 yenilerek turu geçmek için zor bir duruma düştü. Kendi sahasında taraftarlarının desteğiyle galibiyet arzulayan Ludogorets, teknik direktör Ante Cacic'in önderliğinde Servette'yi yenmek için her şeyi ortaya koyacak. Özellikle hücumda Despodov, Tekpetey, Cauly ve Verdon gibi isimlere önemli görevler düşecek.

Ludogorets-Servette maçı hangi kanalda? Nerede? Saat kaçta? Muhtemel 11’ler! Bursa Hayat Gazetesi-2

SERVETTE'İN TUR ATLAMA HEDEFİ:

Servette FC ise ilk maçtaki galibiyeti rövanşta da sürdürerek tur atlamak istiyor. Teknik direktör Alain Geiger'in ekibi, savunmada sağlam durarak kontra ataklara önem vermesi muhtemel. Servette'in hücumda Kone, Stevanovic, Frick ve Kutesa gibi tehlikeli isimleri Ludogorets savunmasını zorlayacak.

OLASI 11'LER:

Ludogorets Razgrad: Padt - Cicinho, Verdon, Nedyalkov, Gropper - Piotrowski, Naumov, Cauly - Despodov, Tekpetey, Yordanov

Servette FC: Frick - Vouilloz, Sauthier, Antunes, Diallo - Doumbia, Bedia, Kutesa - Stevanovic, Kone, Frick

Ludogorets-Servette maçı hangi kanalda? Nerede? Saat kaçta? Muhtemel 11’ler! Bursa Hayat Gazetesi-3

MAÇIN ÖNEMİ:

Bu maç, her iki takım için de sezonun en önemli maçlarından biri. Avrupa kupalarında yoluna devam etmek isteyen Ludogorets ve Servette için tur atlamak büyük önem taşıyor. Ludogorets, Avrupa Konferans Ligi'nde son 16 turuna kalarak hem maddi hem de manevi kazanç elde etmeyi hedefliyor. Servette ise Avrupa'nın önemli turnuvalarından biri olan Avrupa Konferans Ligi'nde yoluna devam etmek istiyor.

TARAFTAR DESTEĞİ:

Ludogorets Razgrad taraftarları, takımlarını yalnız bırakmayacak. Huvepharma Arena'da 10.000'den fazla Ludogorets taraftarının desteğiyle Ludogorets'in tur atlaması bekleniyor. Taraftarlar, maç öncesi ve sonrası da çeşitli etkinliklerle coşkularını yaşayacak.

Bugün oynanacak olan Servette FC maçı, Ludogorets Razgrad için büyük önem taşıyor. İlk maçtaki dezavantajı ortadan kaldırmak ve turu geçmek isteyen Ludogorets'in taraftar desteğiyle de bu hedefe ulaşması bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.