Fenerbahçe'nin deplasman sınavı

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek.

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2024 10:52
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2024 10:54
Kaynak: İHA
Fenerbahçe'nin deplasman sınavı

Maç, yarın saat 21.45'te başlayacak. İki takım da ilk iki haftada birer galibiyet ve beraberlik alarak 4 puan topladı. Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta İzmir'de Göztepe ile 2-2 berabere kalırken, Çaykur Rizespor Adana Demirspor'u 2-1 yenerek ilk galibiyetini elde etti. Sarı-lacivertli ekip, bu karşılaşmadan üç puan alarak moral bulmak istiyor.

Fenerbahçe ve Çaykur Rizespor, Süper Lig tarihinde 44 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Fenerbahçe 29 galibiyet elde ederken, Çaykur Rizespor 7 kez kazandı. 8 maç ise berabere sonuçlandı. Fenerbahçe, rakip filelere 97 gol atarken, Rizespor 41 gol kaydetti. İki takım arasındaki son karşılaşmayı Fenerbahçe Şubat ayında 3-1 kazanmıştı.

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'a karşı son 10 resmi maçını da kazandı. Bu maçlarda Fenerbahçe, 31 gol atarken, kalesinde sadece 7 gol gördü. Çaykur Rizespor, Fenerbahçe'yi en son Eylül 2018'de 3-0 mağlup etmişti.

Fenerbahçe'de, geçtiğimiz sezonun 37. haftasında oynanan Galatasaray derbisi sonrası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 4 maç men cezası verilen Mert Hakan Yandaş, bu karşılaşmada yer almayacak. Ceza süresi bu maçla birlikte tamamlanacak.

Maçın hakemi Turgut Doman olacak. Yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Serkan Çimen yapacak, dördüncü hakem ise Alper Akarsu olacak.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.