Fenerbahçe-Hull City maçı ne zaman, saat kaçta ve nerede oynanacak?

Fenerbahçe, yeni sezona Jose Mourinho yönetiminde hazırlanıyor. Sarı-lacivertliler, Şampiyonlar Ligi ön elemesi öncesinde son hazırlık maçında Hull City ile Kadıköy'de buluşmaya hazırlanıyor. Peki, Fenerbahçe-Hull City maçı ne zaman ve saat kaçta oynanacak? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2024 14:08
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2024 14:08
Kaynak: Haber Merkezi
Fenerbahçe-Hull City maçı ne zaman, saat kaçta ve nerede oynanacak?

Jose Mourinho'nun yönetiminde hazırlıklarını İstanbul'da sürdüren Fenerbahçe, ilk resmi maçını Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda oynayacak. Sarı-lacivertliler, kritik mücadele öncesinde Hull City ile bir hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Strasbourg karşısında sergilediği başarılı performansla dikkat çeken Fenerbahçe'de gözler şimdi Hull City maçına çevrildi. Transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, Oğuz Aydın, Cenk Tosun, Allan Saint Maximin gibi oyuncuları kadrosuna dahil etti. Fenerbahçe - Hull City mücadelesi Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanacak. Peki Fenerbahçe - Hull City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, karşılaşmaya ilişkin detaylar…

Avusturya'daki kampı tamamlayan Fenerbahçe, hazırlık maçlarında 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak İstanbul'a döndü. Son hazırlık maçında Strasbourg'u 4-0 mağlup eden sarı-lacivertliler, şimdi de İngiliz Championship ekibi Hull City ile Kadıköy'de buluşmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe, Hull City'i yenerek yeni sezona moralli girmek istiyor.

FENERBAHÇE - HULL CİTY MAÇI NE ZAMAN?

  • Tarih: 18 Temmuz 2024, Çarşamba
  • Saat: 20:30
  • Yer: Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi

FENERBAHÇE - HULL CİTY MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

TV 8.5: Karşılaşmayı TV 8.5 ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz.

Exxen: Maç, Exxen platformunda da canlı olarak yayınlanacak.

FENERBAHÇE AVRUPA YOLCULUĞUNA ÇIKIYOR: LUGANO MAÇI NE ZAMAN VE NEREDE?

Fenerbahçe, 2024-2025 sezonunda Avrupa kupalarına Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'ndan giriş yapacak. Sarı-lacivertliler, bu turda İsviçre ekibi Lugano ile karşı karşıya gelecek.

İLK MAÇ DEPLASMANDA:

  • Tarih: 23 Temmuz 2024, Salı
  • Saat: 21.30 TSİ
  • Yer: Cornaredo Stadyumu, Lugano, İsviçre

LUGANO - FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Bu heyecan verici karşılaşma, D-Smart ve D-Smart GO'dan canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, maçları bu platformlar üzerinden şifreli olarak izleyebilecekler.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.