Cumhurbaşkanı Erdoğan, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu ile görüştü!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu üyelerini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2024 20:17
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2024 20:22
Kaynak: Haber Merkezi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu ile görüştü!

Ankara’daki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen kabulde, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan ve yönetim kurulu üyeleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ağırlandı. Kabulde TFF 1. Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz, TFF 2. Başkan Vekili Fuat Göktaş, TFF Başkan Vekilleri Lale Cander, Zehra Neşe Kavak ve Ceyhun Kazancı gibi isimler yer aldı. Ayrıca, TFF Futbol Altyapı ve Gençlik Projelerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Gökay, TFF 1. Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Bahadır Saraç ve diğer yönetim kurulu üyeleri de kabulde hazır bulundu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN TFF’YE BAŞARILAR

Kabulde, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, TBMM Millî Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyon Başkanı Mahmut Özer, Gençlik ve Spor Eski Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti İzmir Milletvekilleri Alpay Özalan ve diğer önemli isimler de yer aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, TFF Başkanlığı'na seçilen Hacıosmanoğlu’nu ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi.

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a nazik kabulü ve iyi dilekleri için teşekkür ederek, Türk futboluna verdiği destekten dolayı tüm futbol ailesi adına şükranlarını sundu. Kabulün sonunda, Hacıosmanoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a üzerinde "Dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan" yazılı bir plaket ve kaptan Hakan Çalhanoğlu tarafından 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda giyilen ve takım tarafından imzalanmış bir A Millî Takım forması hediye etti.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.