Bodo Glimt-Ajax maçı hangi kanalda? Nerede? Saat kaçta? Muhtemel 11’ler!

Bugün oynanacak Ajax maçı, Bodo Glimt için büyük önem taşıyor. İlk maçtaki avantajı kullanarak turu geçmek isteyen Bodo Glimt'in taraftar desteğiyle de bu hedefe ulaşması bekleniyor. Peki, Bodo Glimt-Ajax maçı hangi kanalda? Nerede? Saat kaçta? Muhtemel 11’ler!

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2024 15:55
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2024 15:55
Kaynak: Haber Merkezi
Bodo Glimt-Ajax maçı hangi kanalda? Nerede? Saat kaçta? Muhtemel 11’ler!

Bugün UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında Bodo Glimt, Hollanda devi Ajax'ı Norveç'in Bodø şehrinde konuk edecek. İlk maçta 2-1 galip gelen Bodo Glimt, turu geçmek için büyük bir avantaj elde etti. Futbolseverler, bu çekişmeli mücadeleyi heyecanla bekliyor.

MAÇ BİLGİLERİ:

Tarih: 22 Şubat 2024

Saat: 23:00 (TSİ)

Stadyum: Aspmyra Stadion, Bodø

Yayıncı: Exxen

BODO GLİMT'İN TUR ATLAMA PLANI:

Bodo Glimt, ilk maçta Ajax'ı 2-1 yenerek turu büyük ölçüde garantiledi. Kendi sahasında taraftarlarının desteğiyle berabere veya galip gelerek tur atlamak isteyen Bodo Glimt, teknik direktör Kjetil Knutsen'in önderliğinde Ajax'ı yenmek için her şeyi ortaya koyacak. Özellikle hücumda Pellegrino, Vetlesen, Saltnes ve Espejord gibi isimlere önemli görevler düşecek.

Bodo Glimt-Ajax maçı hangi kanalda? Nerede? Saat kaçta? Muhtemel 11’ler! Bursa Hayat Gazetesi-2

AJAX'IN RÖVANŞ ARZUSU:

Ajax ise ilk maçtaki mağlubiyetin rövanşını almak ve turu geçmek istiyor. Teknik direktör Alfred Schreuder'in ekibi, savunmada sağlam durarak kontra ataklara önem vermesi muhtemel. Ajax'ın hücumda Tadic, Kudus, Berghuis ve Bergwijn gibi tehlikeli isimleri Bodo Glimt savunmasını zorlayacak.

OLASI 11'LER:

Bodo Glimt: Haikin - Sampsted, Amundsen, Lode, Bjørkan - Saltnes, Berg, Vetlesen - Pellegrino, Espejord, Solbakken

Ajax: Pasveer - Rensch, Timber, Bassey, Blind - Alvarez, Taylor, Klaassen - Tadic, Kudus, Berghuis

Bodo Glimt-Ajax maçı hangi kanalda? Nerede? Saat kaçta? Muhtemel 11’ler! Bursa Hayat Gazetesi-3

MAÇIN ÖNEMİ:

Bu maç, her iki takım için de sezonun en önemli maçlarından biri. Avrupa kupalarında yoluna devam etmek isteyen Bodo Glimt ve Ajax için tur atlamak büyük önem taşıyor. Bodo Glimt, Avrupa Ligi'nde son 16 turuna kalarak hem maddi hem de manevi kazanç elde etmeyi hedefliyor. Ajax ise Avrupa'nın en prestijli turnuvalarından biri olan Avrupa Ligi'ni kazanmak için mücadele ediyor.

TARAFTAR DESTEĞİ:

Bodo Glimt taraftarları, takımlarını yalnız bırakmayacak. Aspmyra Stadion'da 8.000'den fazla Bodo Glimt taraftarının desteğiyle Bodo Glimt'in tur atlaması bekleniyor. Taraftarlar, maç öncesi ve sonrası da çeşitli etkinliklerle coşkularını yaşayacak.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.