1966 Edremitspor'da yeni sezon heyecanı!

Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta mücadele edecek olan 1966 Edremitspor, yeni sezon öncesi heyecan dolu bir güne daha tanık oldu. Takımın başarılı ve sakatlıksız bir sezon geçirmesi temennisiyle düzenlenen törende kurban kesildi ve dualar edildi.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2024 18:19
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2024 18:25
Kaynak: Haber Merkezi
1966 Edremitspor'da yeni sezon heyecanı!

Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta mücadele edecek olan 1966 Edremitspor, yeni sezon öncesinde takımın başarılı ve sakatlıksız bir dönem geçirmesi için kurban kesip dualar etti. Şehit Hamdibey Stadı’nda düzenlenen etkinliğe, Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Belediye Başkan Yardımcısı ve 1966 Edremitspor Kulübü Başkanı Cavit Cebeci, CHP Edremit İlçe Başkanı Av. Emin Yalçıntaş ile kulüp yöneticileri, teknik kadro ve oyuncular katıldı.

Başkan Ertaş, burada yaptığı konuşmada, “Sezon sonunda şampiyonluk kupasını burada tüm taraftarlarımızla kaldıracağımıza inanıyorum. Şanlı Edro'ya başarılar diliyorum” diyerek takıma olan güvenini vurguladı.

Kulüp Başkanı Cavit Cebeci de, destek veren sponsorlarına teşekkür ederek, tüm futbolseverleri heyecanla beklenen sezonun açılış maçı için Şehit Hamdibey Stadı’na davet etti.

1966 Edremitspor, 6 Ekim Pazar günü Burhaniye Belediyespor ile oynayacağı sezonun açılış maçında, taraftarının desteğiyle galibiyet hedefliyor. Bu önemli karşılaşma, hem takım hem de taraftarlar için büyük bir heyecan kaynağı oluşturuyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.