AK Parti Milletvekili Ensarioğlu'ndan bir açıklama daha

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, geçtiğimiz günlerde cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin'e ilişkin yaptığı açıklama ile tepki çekmişti. Ensarioğlu sosyal medya hesabından bir açıklama daha yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2024 09:01
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2024 09:27
Kaynak: Haber Merkezi
AK Parti Milletvekili Ensarioğlu'ndan bir açıklama daha

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Narin'in kaybolması ve ardından bulunan cansız bedeni üzerinden siyaset yapılmasına tepki gösterdi. Ensarioğlu, devletin, Narin'in kaybolduğu ilk andan itibaren tüm imkanlarını seferber ettiğini ve olayın titizlikle takip edildiğini belirtti.

Açıklamasında, "Bizler bu acı olayın başından beri yakından takipçisiyiz ve olmaya devam ediyoruz. Ancak bazı çevreler, bu durumu siyasal rant aracı olarak kullanmakta ve toplumun duygularını istismar etmektedir" dedi.

Ensarioğlu, katıldığı bir televizyon programında söylediklerinin kasıtlı olarak çarpıtıldığını ve devlete, adalete olan güveni sarsmak için kullanıldığını ifade etti. "Söylediklerim son derece nettir; buna rağmen kasıtlı olarak çarpıtılmakta ve bu kampanya halen devam etmektedir. Böylesine acı bir olayı siyasete alet etmeye çalışmak, ahlaksızlık ve vicdansızlıktır" diye ekledi.

Ayrıca, Narin ile ilgili soruşturmanın titizlikle sürdüğünü ve olayın faillerinin cezasız kalmayacağını vurgulayan Ensarioğlu, kendisine yönelik eleştirilerle ilgili olarak hukuki sürecin başlatıldığını da kamuoyuna duyurdu.

"Millettimizin acıları üzerinden rant elde etmeye çalışan bu çevrelere geçit vermeyeceğiz ve tüm bu girişimleri boşa çıkaracağız" diyen Ensarioğlu, devlete ve adalete olan güvenin sarsılmasına izin vermeyeceklerini belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.