AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ensarioğlu sözlerine açıklık getirdi!

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamanın ardından tepkileri üzerine çekmişti. Ensarioğlu, o sözlerinin ardından bir açıklama yaparak, "Böylesine acı bir olay üzerinden siyaset yapmaya çalışanlar, toplumun acısını istismar etmeye kalkışanlar, ahlaki değerlerden tamamen yoksundur. " dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2024 15:08
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2024 15:22
Kaynak: Haber Merkezi
AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ensarioğlu sözlerine açıklık getirdi!

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, 8 yaşındaki Narin'in ölümünün ardından gündeme gelen açıklamalarıyla ilgili sosyal medya üzerinden açıklama yaptı. Ensarioğlu, Sözcü TV'deki canlı yayında yaptığı yorumlar sonrasında gelen tepkilere yanıt verdi.

Ensarioğlu, açıklamasında, "Bu akşam Sözcü TV’ye bağlandığım canlı yayında, Narin kızımızla ilgili söylediklerim son derece açık ve nettir. Böylesine acı bir olay üzerinden siyaset yapmaya çalışanlar ve toplumun acısını istismar etmeye kalkışanlar, ahlaki değerlerden tamamen yoksundur," dedi. Ayrıca, olayla ilgili adli sürecin titizlikle yürütüldüğünü belirterek, "Aile fertleriyle ilgili ‘gözaltına alınmamalı’ şeklinde bir açıklamam kesinlikle bulunmamaktadır," ifadelerini kullandı.

Ensarioğlu, vatandaşları, olay hakkında yayılan yalan ve çarpıtmalar konusunda dikkatli olmaya ve yayının tamamını izlemeye çağırdı. "Bu tür yalan ve çarpıtmalara itibar edilmemesini önemle rica ediyor, değerlendirme yaparken yayının tamamını izlemenin daha sağlıklı olacağını düşünüyorum," dedi.

Ensarioğlu'nun açıklaması, sosyal medyada geniş yankı buldu ve kamuoyunun dikkatini çekti.

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ensarioğlu sözlerine açıklık getirdi! Bursa Hayat Gazetesi -2

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.