AK Parti Bilecik İl Başkanı Yıldırım'dan DEM Parti'ye gönderme!

AK Partili Halil Eldemir, TBMM kürsüsünde AK Parti grubuna yönelik hakaretlerde bulunan DEM Partili Ali Bozan'ın üzerine yürüdü. TBMM'de yaşanan gergin anların ardından AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, DEM Parti'ye bir gönderme yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2024 10:59
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2024 10:59
Kaynak: İHA
AK Parti Bilecik İl Başkanı Yıldırım'dan DEM Parti'ye gönderme!

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir’in, DEM Parti'li Ali Bozan’ın dün Meclis'te üzerine yürümesinin ardından, AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım'dan DEM Parti'ye yönelik bir gönderme geldi.

Dün Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde AK Parti ile DEM Parti arasında bir kavga yaşandı. DEM Parti'li Ali Bozan, AK Parti'yi hırsızlıkla suçladı ve bu suçlamalar AK Parti milletvekillerinin tepkisini çekti. AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Bozan’ın üzerine yürüdü ve Bozan yere düştü. Meclis Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Adil Karaismailoğlu, Bozan’a yumruk attı. Bu sırada bazı milletvekilleri araya girdi ve çıkan arbede sırasında AK Parti'li ve CHP'li vekiller birbirine girdi. Kavga, bazı milletvekillerinin araya girmesiyle sona erdi.

Olayın ardından AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, kavga esnasında çekilmiş bir fotoğrafı paylaşarak, "Nush ile uslanmayalı, etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir. Ellerine sağlık sayın vekilim, iyi demlemişsin" şeklinde bir gönderme yaptı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.