Yağmur Tanrısevsin'den Yusuf Dikeç ile poz!

Oral-B Boğaziçi Triatlon yarışının Kanlıca’da yüzme etabını başlatan düdüğü oyuncu Yağmur Tanrısevsin ve Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Atıcılık alanında gümüş madalya kazanan Yusuf Dikeç çaldı. Ardından ikili meşhur pozu verdi.

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2024 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2024 11:39
Kaynak: Haber Merkezi
Yağmur Tanrısevsin'den Yusuf Dikeç ile poz!

Dünyanın kıtalararası tek triatlonu olan Oral-B Challenge İstanbul, 1 Eylül Pazar günü Beykoz’da büyük bir heyecanla gerçekleştirildi. Yarışmanın yüzme etabının startını, Oral-B Türkiye'nin marka yüzü ünlü oyuncu ve seramik sanatçısı Yağmur Tanrısevsin ile Paris 2024 Olimpiyatları'nda atıcılık branşında gümüş madalya kazanan Yusuf Dikeç verdi.

680 triatletin katıldığı bu zorlu yarışma, hem yurtiçinden hem de yurtdışından gelen sporcuların kıyasıya mücadelelerine sahne oldu. Etapların ardından, Yağmur Tanrısevsin ve Yusuf Dikeç, tüm dünyada tanınan ünlü pozlarını vererek yarışmanın anısına bir fotoğraf çekildi.

Yağmur Tanrısevsin'den Yusuf Dikeç ile poz! Bursa hayat Gazetesi -2

Konuya ilişkin açıklama yapan oyuncu Yağmur Tanrısevsin, "İkinci kez bu şahane yarışmadaki heyecana ortak olduğum için çok mutluyum. Yarışmanın başlangıç düdüğünü, son dönemde ülkemizi en çok gururlandıran sporculardan sevgili Yusuf Dikeç’le çalmak benim için çok sevinç ve gurur dolu bir andı." ifadelerini kullandı. 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.