Survivor Ogeday Girişken kimdir?

Survivor All Star tüm heyecanıyla devam ediyor. İzleyicileri ekrana kilitleyen Survivor yarışmasında merak edilen bir gelişme yaşandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Mavi takım için acil durum konseyinden kesitler fragmanda yer alırken, Yasin ve Furkan'ın sözleri de dikkat çekti. Bu sözlerin üzerine Ogeday Survivor yarışmadan ayrıldı mı, yarışmayı bıraktı mı soruları akıllara geldi. Peki, Survivor Ogeday Girişken kimdir? Survivor Ogeday Girişken kaç yaşında, nereli? İşte detaylar... 

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2024 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2024 15:03
Kaynak: Haber Merkezi
Survivor Ogeday Girişken kimdir?

TV8'in uzun soluklu ve heyecan dolu yarışması olan 2024 Survivor All Star, ekranlarda büyük ilgiyle takip edilmektedir. Mavi ve kırmızı takımlar arasındaki rekabetin kıyasıya sürdüğü yarışmada, kavgalar, kaoslar, diskalifiyeler ve veda anları da peş peşe yaşanmaktadır. 16 Mart Cumartesi akşamı yayınlanan 60. Bölümde, izleyicileri şaşırtan bir olay yaşandı: Mavi takımda yer alan bir yarışmacı, oyun alanında görünmedi ve ada konseyine katılmadı. 61. bölüm fragmanında ise mavi takım için acil bir konseyin yapıldığı görüldü. Tanıtımda Yasin ve Furkan'ın ifadeleriyle birlikte, Ogeday'ın Survivor All Star'dan ayrıldığı ya da yarışmayı bıraktığı soruları akıllara geldi.   Ancak, Ogeday Girişken'in yarışmadan ayrılıp ayrılmadığı henüz netlik kazanmış değil. Ogeday'ın durumu, önümüzdeki yeni bölümde açıklığa kavuşacak. Peki, Survivor Ogeday Girişken kimdir? Survivor Ogeday Girişken kaç yaşında, nereli? İşte detaylar... 

Survivor Ogeday Girişken kimdir? -Bursa Hayat Gazetesi -2

SURVİVOR OGEDAY GİRİŞKEN NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Adana'nın 1992 doğumlu isimlerinden biri olan Ogeday Girişken, doğumundan itibaren bu şehirde yaşamını sürdürdü ve eğitim hayatına burada devam etti. Marmara Üniversitesi'nde Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü'nde eğitim alma hakkı kazandı ve ardından lisans eğitimini başarıyla tamamladı. Sporcu kimliğiyle tanınan Ogeday, özellikle kürek sporunda önemli bir kariyer yapmış ve Fenerbahçe'de lisanslı bir sporcu olarak on yıl boyunca kürek takımında yer almıştır. Bu dönemde dünya sıralamalarında adını duyurmuş ve 2017 yılında Survivor 2017 yarışmasına katılmıştır.

Survivor 2017 yarışmasının başlamasıyla birlikte, Ogeday karakteri ve performansıyla kısa sürede dikkatleri üzerine çekti ve o sezonun şampiyonu oldu. Aynı zamanda Litvanya'da düzenlenen U-23 Kürek Şampiyonası'nda 8. sırayı elde etti.

OGEDAY GİRİŞKEN SAVAŞÇI'DA OYNADI MI?

Ogeday Girişken, 2018 yılında oyunculuk kariyerine adım atmış ve "Teoman" karakteriyle Bir Litre Gözyaşı dizisinde rol almıştır. Daha sonra 2019 yılında Savaşçı dizisinde "Astsubay Çavuş Demir Döğer" karakterini canlandırmıştır. 2022'de ise Survivor 2022: All Star yarışmasında mücadele etmiştir.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.