Süleyman Çakır kimdir, kaçıncı bölümde öldürüldü?

Türk dizi tarihinde iz bırakan karakterlerden biri olan Süleyman Çakır, 20. ölüm yıl dönümünde yeniden anıldı. Peki, Süleyman Çakır kaçıncı bölümde öldürüldü? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2024 14:05
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2024 14:05
Kaynak: Haber Merkezi
Süleyman Çakır kimdir, kaçıncı bölümde öldürüldü?

Türk televizyon tarihine damgasını vuran ve izleyicilerin gönlünde taht kuran Kurtlar Vadisi dizisi, birçok karakteriyle unutulmaz anılar bıraktı. Bu karakterlerden biri de hiç şüphesiz Süleyman Çakır'dı. Dizideki ölümünün üzerinden tam 20 yıl geçmesine rağmen, Süleyman Çakır hala hayranları tarafından unutulmadı.

SÜLEYMAN ÇAKIR KİMDİR? 

1964 yılında Rize'nin Ardeşen kentinde doğan Çakır, hayatına zorlu bir şekilde başladı. Babasının cami avlusunda öldürülmesinin ardından, sokaklarda kardeşi Derya'yla birlikte pilav satmaya başladı. Bir gün, zabıta tarafından kardeşine yapılan bir müdahale sırasında, Çakır zabıtayı öldürmekle suçlanarak hapishaneye gönderildi. Hapishanedeyken, suç dünyasının ünlü ismi Duran Emmi'nin yanında kendine bir yer buldu.

Süleyman Çakır kimdir, kaçıncı bölümde öldürüldü? -Bursa Hayat Gazetesi -2

Hapishanedeyken tanıştığı Memati Baş'ı da yanına alarak İstanbul'a gelen Çakır, kısa sürede kabadayılığıyla tanındı. Suç örgütleri birliği Kurtlar Konseyi'nin isteği üzerine çeşitli suikastleri gerçekleştirdi ve kumarhane işletmecisi Laz Ziya'nın kızı Nesrin'le evlenerek çetesini genişletti. 2003 yılında Kurtlar Konseyi tarafından kendisine verilen kumarhaneyi işletmeye başlamasıyla da kumarhane işletmecisi olarak tanındı.

SÜLEYMAN ÇAKIR KAÇINCI BÖLÜMDE ÖLDÜRÜLDÜ? 

Çakır, zamanla işlerini büyüterek İstanbul'daki suç dünyasının en önemli isimlerinden biri haline geldi. Ancak, Cerrahpaşalılarla yaşanan anlaşmazlık sonucunda düşmanlar edindi. Bu düşmanlık, sonunda Çakır'ın ölümüne yol açtı. Testere Necmi'nin de yardımıyla Halit tarafından tuzağa düşürülerek 8 Nisan 2004 tarihinde 45.bölümde vurularak öldürülmüştü.  Aynı zamanda Çakır, 45. bölümde ölüm haberinin ardından izleyicilere veda etmiştir.

Süleyman Çakır kimdir, kaçıncı bölümde öldürüldü? -Bursa Hayat Gazetesi -3

OKTAY KAYNARCA GELENEĞİ BOZMADI 

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca da gelenekleri bozmamak adına sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj paylaştı. Videolu mesajında, rahmetli bir kişiyi anarak onun 20. ölüm yıl dönümünde dua etti.

Kaynarca, "Rahmetlinin 20. ölüm yıl dönümünde, Allah'tan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin, güzel adamdı" sözleriyle dikkat çekti. Bu duygusal mesajıyla, rahmetliyi anarak ona olan saygısını ve özlemini dile getirdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.