Şükrü Özyıldız Rum mu? Şükrü Özyıldız'ın burcu ne? İşte Şükrü Özyıldız'ın biyografisi...

Oyuncu Şükrü Özyıldız ile ilgili merak edilen soruların yanıtları arama motorları üzerinden araştırılıyor. Peki, Şükrü Özyıldız kimdir? Şükrü Özyıldız Rum mu? Şükrü Özyıldız'ın burcu ne?

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2024 00:07
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2024 00:07
Kaynak: Haber Merkezi
Şükrü Özyıldız Rum mu? Şükrü Özyıldız'ın burcu ne? İşte Şükrü Özyıldız'ın biyografisi...

Oyuncu Şükrü Özyıldız ile ilgili merak edilenler arama motorları üzerinden araştırılıyor. Yapılan araştırmanın ardından, "Şükrü Özyıldız kimdir? Şükrü Özyıldız Rum mu? Şükrü Özyıldız'ın burcu ne? " sorularına yanıt bulundu. Peki, Şükrü Özyıldız kimdir? Şükrü Özyıldız Rum mu? Şükrü Özyıldız'ın burcu ne? İşte detaylar...

ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ KİMDİR?

18 Şubat 1988 tarihinde İzmir'de doğan Şükrü Özyıldız, Rodoslu bir Rum olan annesi ve Trabzonlu bir babanın çocuğudur. Kendisinden iki yaş küçük bir kız kardeşi vardır. İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi Makineleri Mühendisliği Bölümünü kazandıktan sonra, bir yıl İstanbul'da eğitim gördü. Ardından Ege Üniversitesi İşletme Bölümüne geçiş yaparak, Erasmus programı kapsamında Portekiz'e gitmiştir.

Küçüklüğünden beri dövüş sporlarına ilgi duyan Özyıldız, Portekiz’de kafes dövüşlerine katılmıştır. Ancak, daha sonra kafes dövüşlerini bırakma kararı almış ve hiperaktifliğini dizi setlerinde dengelemeye çalıştığını belirtmiştir. Yurt dışında oyunculukla ilgili bir workshop’a katıldıktan sonra, oyunculuğa olan ilgisini fark etmiş ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almaya karar vermiştir.

Özyıldız, 2011 yılında FOX'ta yayımlanan "Derin Sular" adlı günlük dizide ekranlarda ilk kez görünmüştür. 2013-2014 yılları arasında Star TV ve FOX ekranlarında yayımlanan "Benim Hala Umudum Var" dizisinde Gizem Karaca ve Berk Oktay ile başrol paylaşmıştır. Aynı yıl, "Neva" adlı sinema filminde başrol oynamıştır.

2014-2015 yılları arasında "Şeref Meselesi" dizisinde Emir karakterini canlandırmıştır. 2015 yılında Star TV'de yayımlanan "Tatlı Küçük Yalancılar" dizisinde Eren karakterini, 2016 yılında ise Show TV'de yayımlanan "Kış Güneşi" dizisinde Efe ve Mete karakterlerini oynamıştır. Dizi düşük reytinglerden dolayı 18. bölümde final yapmıştır. 2021 yılında atv'de yayımlanan "Akıncı" dizisinde Fatih/Akıncı karakterine hayat vermiştir.

ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ'IN BURCU NE?

Yakışıklı oyuncu Şükrü Özyıldız'ın burcu merak edilerek araştırılıyor. Peki,  Şükrü Özyıldız'ın burcu ne? İşte detaylar... 

18 Şubat'ta doğan Şükrü Özyıldız'ın burcu kovadır. 

ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ'IN SEVGİLİSİ KİM?

Şükrü Özyıldız, sosyal medya fenomeni Sibil Çetinkaya ile ilişki yaşamaktadır.

Yakışıklı oyuncu Şükrü Özyıldız ile ilgili merak edilen "Şükrü Özyıldız kimdir? Şükrü Özyıldız Rum mu? Şükrü Özyıldız'ın burcu ne? " sorularına yanıt bulundu. 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.