Şükrü Özyıldız ile Sibil Çetinkaya’nın aşkına Deniz Seki’den yorum!

Ekranların sevilen oyuncularından biri olan Şükrü Özyıldız ile sosyal medya fenomeni Sibil Çetinkaya’nın aşkı dolu dizgin devam ediyor. Ünlü çiftin bu aşkına Deniz Seki’den de yorum gecikmedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2024 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2024 13:57
Kaynak: Haber Merkezi
Şükrü Özyıldız ile Sibil Çetinkaya’nın aşkına Deniz Seki’den yorum!

Son dönemlerde aşklarıyla gündeme damga vuran isimlerden Şükrü Özyıldız ile Sibil Çetinkaya’nın ilişkisi ilgi odağı oldu. Özyıldız’ın doğum gününü aşk dolu bir kare ile kutlayan Çetinkaya ve Özyıldız çiftinin ilişkisine Deniz Seki de kayıtsız kalamadı. İşte merak edilen tüm detaylar…

ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ VE SİBİL ÇETİNKAYA ÇİFTİNE ÖVGÜ

Cebimdeki Yabancı, Şeref Meselesi, Ekşi Elmalar, Jet Sosyete, Kış güneşi, Küçük Tatlı Yalancılar, Masumlar Apartmanı, Ruhun Duymaz ve Akıncı gibi pek çok yapımda yer alan ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız, son dönemlerde yaşadığı ilişkiyle de gündeme damga vurmaya devam ediyor.

Şükrü Özyıldız ile Sibil Çetinkaya’nın aşkına Deniz Seki’den yorum! -Bursa Hayat Gazetesi -2

Sosyal medyanın ünlü isimlerinden fenomen Sibil Çetinkaya ile aşka yelken açan Şükrü Özyıldız hem oyunculuğu hem de aşk hayatıyla ilgi odağı oldu. Dolu dizgin aşk yaşayan ünlü çifte gelen güzel tepkilerden sonra ünlü şarkıcı Deniz Seki de kayıtsız kalamadı.

Sibil Çetinkaya son olarak birlikte poz verdikleri fotoğrafı sosyal medya hesabından yayınlayarak sevgilisi Şükrü Özyıldız’ın doğum gününü kutladı. Yayınladıktan sonra gündeme damga vuran bu fotoğrafa Deniz Seki de yorum yapmadan geçemedi.

Sibil Çetinkaya bu paylaşımı: “Geldiğin yere ışık getiriyorsun. İyi ki doğmuşsun. Happy birthday my love” ifadelerini kullanarak sosyal medya hesabından yayınladı. Birlikte romantik bir yemek yiyen ve pasta ile kutlama yapan çiftin bu fotoğrafının altına Deniz Seki de yorum yaptı.

Şükrü Özyıldız ile Sibil Çetinkaya’nın aşkına Deniz Seki’den yorum! -Bursa Hayat Gazetesi -3

ÜNLÜ ŞARKICI’DAN YORUM GECİKMEDİ

Ünlü şarkıcı Deniz Seki, bu aşk dolu kareye; “Bu güzel çift evlenmezse, ben bu yaşıma kadar boşuna aşk şarkıları yazmışım derim kendime…” ifadelerini kullanarak düşüncelerini dile getirdi. Sibil Çetinkaya ile Şükrü Özyıldız çiftinin bu aşk dolu karesi kısa sürede ilgi çekerken, Deniz Seki’nin yaptığı bu yorum da gündemde yerini aldı.

Şükrü Özyıldız ile Sibil Çetinkaya’nın aşkına Deniz Seki’den yorum! -Bursa Hayat Gazetesi -4

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.