Son hali gündem olmuştu! Gülben Ergen’den Ankaralı Turgut paylaşımı

Bir süre önce kızının son halini paylaştığı Ankaralı Turgut’a, şarkıcı Gülben Ergen’den destek geldi.

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2024 19:41
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2024 19:46
Kaynak: Haber Merkezi
Son hali gündem olmuştu! Gülben Ergen’den Ankaralı Turgut paylaşımı

Ünlü şarkıcı Ankaralı Turgut, bir süre önce hastaneye kaldırılmış, kızı babasının son halini paylaşarak dua istemişti.

Hasta yatağında paylaşılan fotoğrafı gündem olan Ankaralı Turgut’un hastalığıyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmamıştı.

KANSERE YAKALANDI, CİDDİ KİLO KAYBI YAŞADI

Ankaralı Turgut, 2017’de KOAH hastalığı nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Bir süredir sağlık sıkıntıları yaşayan şarkıcı Ankaralı Turgut, mide ağrısıyla gittiği hastanede kansere yakalandığını öğrenmişti.

Kanserle mücadele eden, ciddi kilo kaybı yaşayan ve  maddi sıkıntılar çeken Ankaralı Turgut’a şarkıcı Gülben Ergen’den destek geldi.

GÜLBEN ERGEN'DEN SİTEM

Ergen, “Zor ve ağır bir tedavi sürecinde ziyaret ettiğim Ankaralı Turgut’un sağlık durumunu bizzat arayıp soran, tedavi sürecinde destek olacağını söyleyen Sağlık Bakanlığı’na teşekkür ederim” dedi.

“Allah kimseyi gördüğünden ayırmasın” diyerek biraz sitemde de bulunan Gülben Ergen, “Reytingler tavan iken, alkışlar satışlar bol iken arayanı soranı çok olanın hastalık ve yoklukta da en azından ilgiye ihtiyacı vardır” şeklinde açıklama yaptı.

Gülben Ergen, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda  ise Ankaralı Turgut’la buluştuğu anlara yer vererek şu mesajı paylaştı.

"YALNIZ DEĞİLSİN"

"Ankaralı Turgut yalnız değilsin. Sen tüm yapımcıların peşinden koştuğu, televizyon programlarının konuk almak için can attığı Ankaralı Turgut'umuzsun bizim. Bu hastalık Turgut kardeşimi üzmüş, yormuş. Akıllı ilaç tedavisine gücü yetmemiş. Kızının evine taşınmış. Torunlarıyla evlatlarıyla moral bulmaya çalışıyor. Sözleri, besteleri, enerjisi bu burukluğu hak etmiyor.

Yanındayım değerli Turgut. Güçlü yapımcılar, Değerli meslektaşlarım, Müzik birlikleri, İyi insanlar, Haydi görev başına hepimiz."

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.