Hava Durumu

Şevval Sam konseri iptal mi edildi?

CHP’nin 101’inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle planlanan Şevval Sam konseri ertelendi. Konuya ilişkin CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve sanatçı Şevval Sam'dan bir açıklama geldi.

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2024 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2024 12:53
Kaynak: Haber Merkezi
Şevval Sam konseri iptal mi edildi?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Diyarbakır'da 19 gündür kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeninin bulunması ve Tunceli'de 4 askerin şehit olması üzerine 9 Eylül'de düzenlenmesi planlanan Şevval Sam konserinin ertelendiğini açıkladı.

Özel, "Bugün Diyarbakır'da evladımız Narin'in hepimizi kahreden ölüm haberi ve Tunceli'de 4 askerimizin şehit olması nedeniyle yarın Genel Merkezimizde 101'inci kuruluş yıldönümümüz kapsamında önceden planlanan Şevval Sam konserini değerli sanatçımız ile görüşerek, fikir birliği içinde ileri bir tarihe erteleme kararı aldık. Hepimizin bir kez daha başı sağ olsun." dedi. 

Sanatçı Şevval Sam ise, "9 Eylül’de gerçekleştirmeyi planladığımız Chp’nin 101.Yıl kutlama konserimizi, ülkemizin yaşadığı acı kayıplar ve masum Narin’in vefatı sebebiyle iptal etmiş bulunuyoruz. Kaybettiğimiz evlatlarımızın acısını derinden hissediyor, onların ailelerine ve tüm sevenlerine sabır diliyorum. Kalbimizdeki bu derin yarayı sararken, daha güzel günlerde bir araya gelmeyi umuyorum. Sevgilerimle" şeklinde açıklama yaptı. 

Şevval Sam konseri iptal mi edildi? Bursa Hayat Gazetesi -2

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.