Hava Durumu

Sevda Demirel'den şeriat açıklamasına yanıt!

Eski manken Sevda Demirel'in 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümünün ardından yaptığı 'şeriat' açıklamasına tepkiler çığ gibi büyüdü. Tepkilerin ardından eski manken Sevda Demirel, bir açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2024 12:04
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2024 12:28
Kaynak: Haber Merkezi
Sevda Demirel'den şeriat açıklamasına yanıt!

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra dere yatağında cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran, tüm Türkiye'nin yüreğini yaktı. Kahreden haberin ardından eski manken, şarkıcı ve sunucu Sevda Demirel yaptığı bir açıklama ile gündeme oturdu.

Sevda Demirel,  "Eğer şeriat kanunları yürürlüğe girecekse ben sonsuz kapanmaya hazırım yeter ki bunları assınlar! Tabii ki çözüm! Çok ciddi bir caydırıcılık. Ben şeriat, kapanmak vs. sonsuz kabul ediyorum. Yeter ki assınlar, vinçle sallansınlar. Olmaz! Ne hayvanlara ne çocuklara ne bebeklere! Yani bunlar gerçekten insan değil bunlar. İblisin çalışanları bunlar, normal insan bunu yapmaz." dedi. 

SEVDA DEMİREL'DEN TEPKİLERE YANIT

Sevda Demirel bu sözlerinin ardından tepkileri üzerine çekti ve sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. 

Sevda Demirel konuya ilişkin sözlerine şu şekilde açıklık getirdi:  "Kimse konuyu saptırmasın lütfen sinirimden elbette bazı cümleleri kelimeleri büyük büyük kullanmış olabilirim ama bunların asılması için şeriata bile razıyım yani en kötüsüne bile razıyım demek istedim elbette laik bir Türk kadınıyım"

Öte yandan Sevda Demiral bir başka paylaşımında ise, "Bazı iblisler bu dünyaya hayvanlara ve çocuklara zarar vermek için gelmişler bu dünyadan acil gitmeleri gerekiyor idam idam idam" ifadelerini kullanmıştı. 

SEVDA DEMİREL KİMDİR? 

Sevda Demirel, 28 Nisan 1972 tarihinde Almanya'da doğmuş ve Türk manken, şarkıcı, sinema oyuncusu ve program sunucusu olarak tanınan bir isimdir. Aslen Gaziantep’li olan Demirel, genç yaşta Almanya’da basketbol takımında yer aldı. 16 yaşında anne ve babasının boşanmasının ardından İstanbul’a taşındı ve mankenlik kariyerine adım attı.

Sevda Demirel, mankenlik kariyerine başlamasının yanı sıra, Asım Can Gündüz’ün vokalistliğini yaparak adını duyurmaya başladı. Daha sonra, Kuzey Irak da dahil olmak üzere çeşitli bölgelerde sekiz yıl süren bir şarkıcılık kariyerine imza attı. Sinema dünyasına da adım atan Demirel, 1996 yılında Salih Güney ve Engin Koç ile birlikte "Otostop" adlı filmde başrol oynadı.

Sanatçı, Türk magazin tarihinin sansasyonel anlarından biri olarak, silikonlarının patlaması ve İki Kere Kiki adlı programda Hande Ataizi'ye attığı tokatla geniş yankı uyandırdı. Müzik kariyerinde "Sevda Gibi" (2002), "Sus" (2005) ve "Uyanma Vakti" (2007) adlı üç albüm çıkardı. Uzun bir aranın ardından, 2019 yılında "Sevda Tokatı" adlı single ile müzik dünyasına geri döndü. 2022 yılında ise, söz ve müziği kendisine ait olan "Yağmur" adlı şarkısını piyasaya sürdü.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.