Sandık Kokusu oyuncuları ve konusu merak konusu!

"Sandık Kokusu" dizisi, Özge Özpirinçci ve Demet Akbağ'ın başrolünde oynadığı yeni bir dizi. Dizinin yeni bölümü bu akşam Show TV'de yayınlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 23.12.2023 15:55
Haber Güncellenme Tarihi: 23.12.2023 15:55
Kaynak: İHA
Sandık Kokusu oyuncuları ve konusu merak konusu!

Sandık Kokusu kısa bir süre önce yayın hayatına başladı. Özge Özprinçci ve Demet Akbağ'ın başrolünde oynadığı dizinin yeni bölümü bu akşam izleyicilerle buluşacak. Dizinin oyuncuları ve konusu merak ediyor. Peki Sandık Kokusu oyuncuları kimler, nerede çekiliyor?

Sandık Kokusu, her hafta çarşamba akşamları izleyicilerle buluşuyor. Bugün yeni bölümü yayınlanacak olan Sandık Kokusu dizisinin oyuncuları araştırılan konular arasında bulunuyor. Peki Sandık Kokusu oyuncuları kimler?

SANDIK KOKUSU OYUNCULARI KİMLER?

Özge Özpirinçci (Karsu), Demet Akbağ (Filiz), Metin Akdülger (Atilla), Necip Memili (Reha), Kayhan Açıkgöz, Seda Türkmen, Ergun Kuyucu, Şahin Sancak ve Levent Can, Sandık Kokusu dizisinin kadrosunda yer alıyor.

SANDIK KOKUSU KONUSU NEDİR, NEREDE ÇEKİLİYOR?

Annesine emanet ettiği oğlu talihsiz bir şekilde kaybolan Karsu ve ailesinin yaşadığı büyük kayıpla değişen hayatlarını, anne olmanın, umudunu yitirmemenin, her şeye rağmen yaşama tutunmanın hikayesini anlatıyor. Sandık Kokusu dizisi Adana ve İstanbul'da çekiliyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.